Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Со Саше, Јаков и Сиси во моментоф така потреба ми дојде од нив тројца..:):)

Јас немам никаква потерба али би ми било мило да се запознаам со BabyGirl^^^

so site!!!
poso.............. mi se kako sestri/braka :pos: :pos: :pos:
taka e???

секое познанство со луѓе е вредно. Сепак ќе ги одвојам
1.Toreador
2.Copy of Death
3.Goddess of Chaos
4.NightFuneral
5.MSV
6.Mesaja
7.Gravity Grave
8.Marina oh
9. Офчко
10.Urban
11.P.Overdrive
12.Garfield
13.Mrno
14.Бацилот Гаго
15.Софистот
16.Лоповот ленин од Тетово и бајаги други

Vaka nov sum na forumov ,i ne bi bilo vo red prvoto neshto shto ke go napisham e da redam iminja,ne deka mene mi preci,ama se pravam kulturen,iako gi vidov slikite,i ima shto da se vidi.

skam da se zapoznaam So REALGIRL,mari i gavolceto....ima i drugi mnogu se

Lebar напиша:
Vaka nov sum na forumov ,i ne bi bilo vo red prvoto neshto shto ke go napisham e da redam iminja,ne deka mene mi preci,ama se pravam kulturen,iako gi vidov slikite,i ima shto da se vidi.

мореее шо си ти , по слики ги селектираш лугето за познавање и обрнуто ......:nenene:

ја би сакал да се запознаам Goddess of Chaos многу мистерично ми изгледа вака,

едитед : и со андроник, ке го забраев човекот :)

Еееееееееееј со Гижо. Оној коментар "Че о надрва"... закон! Само ради него...

п.с. And for the record... I ain`t gay!!!! :lud:

Bi sakala da se zapoznam so Mari,Gavolce,SchoOlgiRl, divajn i mn drugi..:)

Posle tolku praenje muabet po telefon redno vreme e i sakam konecno Macedalien da go zapoznaam.
Drugi pa vaka:ragazza,sandra,bibika,natasha,schoolgirl,eci,baccilus gagous i mnogu mnogu drugi.

Фала Злочо и јас тебе те сакам и сакам да се запознаеме,најпосле.Верувам дека тоа ќе биде урнебесно доживување,уште па ако е Маце присутен има да биде КРАЈ на програмата! :):):)

Инаку од утрово сакам да запознаам еден тип,што се потпишува како MaleckO,за да му кажам во очи што повеќе преферирам,пушење или лижење.:pos:

Се запознав со доста луѓе последно време,ама сакам да ги запознаам сите луѓе од форумов,сите што не ги познавам

На буквата, на буквата.. Ф. Форчн, формално, да и' докажам дека ме веќе ме знае (=

И со Ninja, единствената што ми го апришиејтва трудот во нејзиниот потфорум (=

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom