Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

`AnGe|4E` напиша:
Со Форчн и со Дивајн сакам!
Теткици, вие мене ( т.е јас вас) ми (ви) борчите (ви борчам) кафе!!:icon_lol: И нема само со кафе да си поминете! И лаф муабет сакам!! :star:

Ти мислиш дека ако сме јас и Форчн на една маса со тебе ќе успееш да кажеш нешто? Секако ќе бараш одма втора средба со надеж дека тогаш ќе стигнеш да престанеш да се смееш и да кажеш барем како си:nesvest: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: ... признај сега дека уште одма сакаш да ни дојдеш на кафе по муабетов!:star:

Во врска со топиков ... сакам да ги запознаам сите што ме спомнале и што сакаат да се запознаат со мене афкорс:pipi:

jas sakam da se zapoznaam so divine,fortune,bibika..stvarno bi sakala da sednam u select na sladoled so niv..JA CASTAM sladoled,vie me CASTITE dobar muabet!vazi??

Ja bi sakala da se zapoznaam so site mozni na forumot:)

Би сакал со Моето_е_поголемо за да се уверам дека стварно му е поголемо од моето :)

Сакам сите да ги запознаам, зошто сите се супер, се надевам летово ќе има некоја собиранка

Моето_е_поголемо напиша:
Би сакал едно кафе-муабет со FortunE.
Како сум можела да не те спомнам на темава, ич не ми е јасно! Ама најверојатно зошто ретко те гледам на форумов. И јас би сакала едно кафе-муабет со тебе:je:

И со СИТЕ!

во последно време ме заинтересираа андроник и мацедалиен. Така да со нив би сакал да се запознаам да видам што личности се.

А бе сите ве сакам, али би се запознај со Ејсид , Форчн , Да Бич, Дивајн , гарфилд , етц. етц.

Со
Скул, Риал,Литл и какви се ги има ГИРЛ
со сите кучки(тхе,тха,ла,ле,ај ем, I`m не е битно битно да се кучки)
со сите што имаат на аватар деколтеа(голи и полуголи циц[edit].
сагаква,перл,нинја, кунгфу,карате,ирис,мирис,гаднесс, хаос, маос, мариништа и помали маринчиња.
Дриани со н ама без А иииииии имаше уште неколку ама ги памтам само по слики.... :(

Pa so site be se zapoznal, zasto da ne.

Ama vo skoro vreme najverojatno ke gi zapoznaam tie sto ke otidat na fudbal.:)

I ke ima nekoja sobiranka ili ke nema ? da si znam :D AHIAahaIaHaiaH

Inache bi sakala da se vidam so Bushav i mr wicket ;) nogu .. haiahaiah da si jadam gomna i da si smeam na glas a ne samo pred kompjuter :D

со Вампирчето(или вампирот:) ),Форчн,Наташа,Дивајн,Ѕвер,ВМРО,бибика,Сандра,Ацид,Мац,Мацедалиен,......
real girl,pretty_girl....
ама и со сите други..
ама,зборувам за пријателство.
иначе баш би било супер да се собереме сите форумџии на некоја журка..шо викате?

jas najiskerno bi sakala da se zapoznaam so KaiTekk ona samo cisto prijatelstvo bidejki bas sakam da znam sto licnost e! a on dali saka e toa e druga rabota.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom