Quark
brr,brr...zbrc
- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 3.489
- Поени од реакции
- 156
Epa ke nema i na jug - jugozapadНема граница на север и исток :nenene:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Epa ke nema i na jug - jugozapadНема граница на север и исток :nenene:
Ако се обединат тогаш Србија ќе има причина да ги нападне и да ги дотепа.
Ако се обединат тогаш Србија ќе има причина да ги нападне и да ги дотепа.
Доколку постои голема волја, Албанија и Косово може да се обединат, бидејќи тоа се два одделни прста од една иста рака. Ова го изјави албанскиот престолонаследник Лека Зогу, за време на посетата на Албанија.
Jamajka, ne mora be sekoja izjava da ja sitnicarite do tolku. Kontraproduktivno e, destruktivno.Гледам никој не ја согледува тежината на изјавата на кралот Лека Зогу, а пораката е многу јасно и гласно кажана. Палецот Албанија и показалецот Косово. Каде се другите 3 прста ?
Во Грција, Македонија и Црна Гора. Имајте го ова на ум.
...и заедно со Шведска како што четврти посакуваат.Па ако така гледаш, и Македонија во ЕУ ќе биде едно со Бугарија како што некои посакуваат, заедно со Грција како што други посакуваат, и заедно со србите како што трети посакуваат.
Немој да се наоѓаш погоден, не генерализирам јас. И јас сакам да излегуваме на море или да речам Република Македонија е само едно влакно од косатаJamajka, ne mora be sekoja izjava da ja sitnicarite do tolku. Kontraproduktivno e, destruktivno.![]()
Гледам никој не ја согледува тежината на изјавата на кралот Лека Зогу, а пораката е многу јасно и гласно кажана. Палецот Албанија и показалецот Косово. Каде се другите 3 прста ?
Во Грција, Македонија и Црна Гора. Имајте го ова на ум.
Ne se naogjam pogoden ja be...Немој да се наоѓаш погоден, не генерализирам јас. И јас сакам да излегуваме на море или да речам Република Македонија е само едно влакно од косата![]()
Ne se naogjam pogoden ja be...
Nego zamisli situacija:
Jas kako albanec od Makedonija kategoricno tvrdam deka ne e vo moj licen interes a i vo interes na mojot narod nekakvo delenje i prisoedinuvanje so Albanija. Istoto go tvrdat i pogolemiot del gragani, site relevantni politicki faktori, intelektualna elita i tako dalje...
I sega od druga strana nekoj non stop ko rasipan gramafon mi trubi, deka ne, ne e taka, lazam jas, hipokrit sum, sakam nekakva si Golema Albanija i etc..
Pa kraj kraeva, ke mi pukne filmot i navistina ke pocnam da rabotam na taa ideja.![]()