Како би сакале?

• Креатор на темата Креатор на темата The_Grim
  • Време на започнување Време на започнување
Хм, досеа никој не кажа да го килнат као Ирачаните шо праат, глаата да му ја исечат и да играат фудбал после со неа :) :) :)

А да ти ги извадат јајцата и џамлии со нив да играат :)

Би избрал да ме убие на електрична столица

Последна желба ке ми биде "Држи ме зарака додека умирам":kez:

Јас сакам како прва и последна желба да го видам целото жителство во Маќедонијава, стреќно, весело и задоволно - ама и да си каже дека е така.
Последователно, ќе попричека баткото убиец, односно ќе си умрам од старост, шо и не е некој проблем у мои години.
Он мене.:star:

Ako vise mora da me ubie (vaka fino stvorenje ko mene),neka me nakljuka so sedativi,mirno da si zaspijam. I da mi ja zabrise penjata od usta sto ke mi iskochi se razbira.
A zelba Boga mi imam. So arno ke go zamolam,da otide na edna ulica i broj,da priceka eden tipac (vakov i vakov) i da mu pristapi ednakvo ljubezno kako na mene! :)

Последна желба би ми била да видам и гушнам некого, а како ќе ме убива сосема е неважно...под услов да успее, се разбира:devil3:!

The_Grim напиша:
1.Kako sakas da bides ubien???

2.Posledna zelba(samo da ne bide "nemoj da me ubivas") :)))

Go For It!!! :pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz
-kako sakam da bidam ubiena?kako bilo samo da e bezbolno ili na brzinski,so otrov,kursum u glava...za da ne se mucam
-posledna zelba:da me ostai da si gi islusam "Candy Shop","How We Do" i "Window Shoper" na raat,da me odnese do Mekdonlas da krknam nesto na brzinka i posle neka me odnese na plostad i neka me otepa:kez:

Па ја би му кажал дека сакам да умрам од природна смрт. lol
не, шала,
Задња желба: со пура у лева и чаша виски у десна (како еден другар), па нека ме убива колку сака.

The_Grim напиша:
1.Kako sakas da bides ubien???

2.Posledna zelba(samo da ne bide "nemoj da me ubivas") :)))

1. Bezbolno (bez kursumi, kamsici, streli) - primer so nekakvo zasemetuvanje, so nekakva napivka ili otrov vo cajot ili kafeto i slicno.
2. Kakva crna zelba koga i onaka nema da se ostvari :lud: Da napisam edno pismence do site ludje sto mi znacat, da im kazam sto mislam.

Си одам дома темница влегувам нешто ми замирисува на метан,чекај да видам да светнам со чакмако и ..........не за друго че го поебам и комшијата

Последна желба:Мамо купи сигурносен вентил и комши биди дома:)

1. На електрична столица
2.Да ме држиш за рака :kez:

The_Grim напиша:
Ja ako veke imam sansi da biram...bi izbral pienje otrov....mislam najbezbolno ke da e....a nesto sto najnesakam e davenje....pri samata pomisla deka bukvalno se "gledas" kako umiras i nemozes nisto da storis vo vrska so toa...mi doagja da se udavam...:))
Е да , ама зависи каков отров би пиел : стрихнин , арсен , фосфор (мора да земеш поголеми количини) , цијанид , фозген , дифозген , сарин , соман или др.
Сепак јас би избрала адренохром , барем ќе умреш халицунирајќи за едно 15 минути.:devil3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom