Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.855
Се извинувам што се мешам во дијалогов, ама не можам да одолеам.да, ама дел од тие големите кога ти си брцаше камчиња охрид на езеро, беше над велешта во ров......за ти кога че пораснеш да можеш индирекно да си ја нерекуваш државата ``фашистичка творба``
Па... не за друго, ама и ти кога си бил (или не) во план да се направиш, некој друг бил во некои други ровови, па што? Значи ли тоа дека во негова чест треба да ја пикнеш твојата главата во нечии гаќи и да ќутиш, доколку сметаш дека некои твои права се ускратени?
А што треба за некој да помисли дека испишува некоја нова македонска револуција? Прв услов е оружје во рака?мислиш ли дека испишуваш и си дел од некоја нова македонска ``револуција``...???
тешко македонија со младина која е ``индиго``
Баш ми е гајле што мислиш ти, само јас мислам дека е подобро младината да се занимава со протести, отколку со тепачки или пу пу пу убиства и слични насилни методи, кога веќе се намерачила да се побуни против нешто. Ова е добро, па дури и далеку подобро од седење пред тв и кукање на Бумбар, како што прават тие што треба да им обезбедат некаква подобра иднина...
И не, воопшто не ми е гајле дали има некоја партија зад нив. Се` додека прават работи кои при чиста свест мислам дека се во ред, оправдани се од мене.