Протест на Плоштад Слобода

• Креатор на темата Креатор на темата firewall
  • Време на започнување Време на започнување
Ти следната кампања земи ливче и пенкалце и спремај некој постови за дневник. Ми се иде мене ама нема да можам да дојдам.

најразочарани ќе бидат ако никој не го пипне и ова помине глатко, апелирам до сите што би им влегле да ги унередат од ќутек(во кои сум и јас) да си седат дома.

најразочарани ќе бидат ако никој не го пипне и ова помине глатко, апелирам до сите што би им влегле да ги унередат од ќутек(во кои сум и јас) да си седат дома.
Објасни зошто би ме „унередил“ од ќотек :pipi:

зашто даваш партија да си игра курот со амбицијата што ја имаш.

Уште веруваш дека зад овој новиов протест стои партија? Што корист ке има која било партија после избори ако се соберат млади во парк?

Уште веруваш дека зад овој новиов протест стои партија? Што корист ке има која било партија после избори ако се соберат млади во парк?

оти знам една партија што не штеди прилика и повод да се шлепа на или па да организира нешто вакво, општо двете партии работат нон-стоп нема одмор таму.

оти знам една партија што не штеди прилика и повод да се шлепа на, или па да организира нешто вакво, општо двете партии работат нон-стоп нема одмор таму.

Значи од сега до крај на светов секои протести за нешто ке бидат со политичка заднина? Плус тешко дека која било партија би организирала (ако го направила тоа, зашто освен Латас теоријата не излезе ништо друго) мирен протест поткрепен од студентите.

1. Не сум јас организатор на протестов.
  2. Кај припаѓам?

А ќе носите ли по еден Bluetoot на челата за да може базата полесно да ве управува? Полесно ќе ви биде, а и Милчин и компанија нема да се губат кој е кој, бидејќи оние контра вашиот протест можеби ќе носат крстови.

П.С. Ако сте искрени ќе треба малку да оладите, зошто свесно пак предизвикувате можна реакција, а тоа вие не го сакате нели? Или пак се лажам. Сепак ставете си Bluetoot полесно базите ќе ве контролираат.

П.С.1 Впечатокот што сакате да го оставите и демек браздата што ја заораа т.н. студенти од архитектонски факултет е многу провидна и сакале или не ова е едноставно партиски протест и проект на веќе познати фаци.

зашто даваш партија да си игра курот со амбицијата и ставовите што ги имаш.
океј.

за една недела ќе соберам двајс души и ќе протестирам против глобалното затоплување.

се надевам дека нема и тогаш да сум дел од некоја партија

Поента - ако молчиш и машки полов орган те боли за случувањата во општеството, ќе дојде ден кога и ти ќе ги бараш своите права.

Нема да ти биде убаво кога сите околу тебе ќе молчат и машки полов орган ќе ги боли.

Нема врска со нацизам песната, дај ми ненацистичка со ваква поента, ќе ја ставам и таа.

Горе ја има поентата.
Не е глупаво, ко прво бидејќи не е протестов против верски објект (не беше ни минатиот пат конкретно додуша), и ко второ бидејќи човекот кажал нешто паметно.

Искрено мислам дека се претерува малце со тоа фашизам нацизам, полициска држава, нацизам ,тоталитаризам, итн итн...
Апсолутно се сложувам дека е тоа така. Само не мислам дека секој ебиветар треба да си дозволи да крека само зашо се приклонил на некое енџио од немајкаде па ајде сеа општествено активен.
Тебе друже Јован те цитирав конкретно за делот кога викаш дека сите шо ќутат еден ден ќе мораат да си ги бранат своите права.
Знаеш, јас имав мислење барем до 28 дека ова е најдобрата Влада досеа. Јас бев пристуен на тој протест од страна на Архи-бригадата затоа што мене исто така како скопјанец ме засега тој кич на плоштад.
Црквата има посебно значење не е само туку така нека ги има толку и толку на број, треба да се има малце естетика да не се загуши просторот.

Одговорно тврдам дека организаторите не протестираа од партиски побуди и не го кажуваа своето право на глас по парртиски клуч, за разлика од овие ,,црквашите,, шо патем кренаа на клоци една жена у години до мене.
Утре истотака ќе бидам присутен, ако има пак тепачи уреду, ја ако сум против сјебување на централно градско подрачје не значи дека нема да му зашлапам една на тој шо ќе замавне по мене.

Исто така забелжувам тенденција на забрзано отварање некои глупи енџиоа кои го заситуваат невладиниот сектор, пошо одеднаш им се отвори работа. Нека идат сите у курац, ја нејќам црква, ако има ќе идам во Америка и тамо ќе се регистрирам по религија ко Џедај.

океј.

за една недела ќе соберам двајс души и ќе протестирам против глобалното затоплување.

се надевам дека нема и тогаш да сум дел од некоја партија

Јас ке организирам за средување на кучињата скитници али џабе е. Реков едно у глава влага и никако да излезе.

А ќе носите ли по еден Bluetoot на челата за да може базата полесно да ве управува? Полесно ќе ви биде, а и Милчин и компанија нема да се губат кој е кој, бидејќи оние контра вашиот протест можеби ќе носат крстови.

П.С. Ако сте искрени ќе треба малку да оладите, зошто свесно пак предизвикувате можна реакција, а тоа вие не го сакате нели? Или пак се лажам. Сепак ставете си Bluetoot полесно базите ќе ве контролираат.

П.С.1 Впечатокот што сакате да го оставите и демек браздата што ја заораа т.н. студенти од архитектонски факултет е многу провидна и сакале или не ова е едноставно партиски протест и проект на веќе познати фаци.
Да, и блутут по едно беемве ќе не чекат во парк после ко ќе појме.

Па прашај ги тие што организираат? Зошто од чиста мира никој не ти организира протест, а оправдувањето за овој протест е многу тенко па така размозгај сам, млад си се калиш сега и види кој тебе ќе те манипулира за да знаеш.:toe:

Значи од сега до крај на светов секои протести за нешто ке бидат со политичка заднина? Плус тешко дека која било партија би организирала (ако го направила тоа, зашто освен Латас теоријата не излезе ништо друго) мирен протест поткрепен од студентите.

Може нема да бидат со заднина како целосно организирани ама сигурно ќе бидат(и од секогаш биле) вмешани политички интереси на партиите.
Секоја чиста цел и мисла е прљана од нив и фино би било организаторите колку што можат повеќе да се чистат од влијанијата.
Во споритвно шамарници и ќутек од спротивниот табор и така до недоглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom