Вардар про - Металург, 18:30ч "Борис Трајковски" 29.04

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    29
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Денеска се игра 4-от натпревар оваа сезона помеѓу вардар и металург кој ќе решава за шампионот на Македонија во ракомет.Иако на натпреваров металург е официално домаќин сепак натпреварот пак ќе се одигра во салата борис трајковски.Иначе металург брка предност на вардар од 8 гола тоа значи дека металург ќе мора да тепа со 8 гола разлика(под услов вардар да даде помалку од 26 гола)а инаку треба да победат со 9 гола разлика(ако не го исполнуваат тој услов).Реално овој резултат е недостижен но металург се надева дека мозе да ја стигне разликата.

Не знам зашто ама се имам претчувство дека и овој натпревар ќе победи Вардар :toe:

Го променив насловот и датумот, продолжете со дискусија за дербито на оваа тема, штом некој од закоравените фанови :) не отвори нова.

Нека победи подобриот.

абе овој Лазаров дебил невиден е поима нема и само го форсираат...шо ми е мило да ѓи прегазат Металург....нерешено е :kesa:....само едно големо БРАВО за комити

Си тепаа Вардар, Браво за Комити за константното навивање во сите 60 минути пирати само еднаш се слушнаа...Вардар е новиот шампион на Македонија...а за трансот што го извадиа Пирати не е земен во директен дуел со Комити туку е земен од контењер(овој траспарент т.е парола беше користена во неделата со Работнички)
СРЦЕВО ЧУКА ЗА ТЕБЕ ВАРДАРЕ ТИ СИ ЖИВОТ МОЈ СЕКОГАШ ЌЕ ТИ ПЕЕМЕ ВАРДАР ШАМПИОН...

Некои можеби ќе ме свата погрешно ама криво мие што победија вардар затоа што во вардар играчите са 70%странци само Н. Мојсовски има некоја главна улога во вардар од македонците што играат таму,додека со металург е сосема друга слика таму 5 играчи у прв тим са македонци може да се каже исто и за резервете.

Некои можеби ќе ме свата погрешно ама криво мие што победија вардар затоа што во вардар играчите са 70%странци само Н. Мојсовски има некоја главна улога во вардар од македонците што играат таму,додека со металург е сосема друга слика таму 5 играчи у прв тим са македонци може да се каже исто и за резервете.

Абе што тресеш глупости кога Александар Стојанович од метлаург даде 12 гола и да не беше тој кој македонец ќе дадеше голови?

п.с. што има везе кој играч од каде е и што е по националнсот кога ги брани боите на клубот тој ја преставува таа енергија така да се изразам а не енергијата на земјата од каде потекнува.

Абе што тресеш глупости кога Александар Стојанович од метлаург даде 12 гола и да не беше тој кој македонец ќе дадеше голови?

п.с. што има везе кој играч од каде е и што е по националнсот кога ги брани боите на клубот тој ја преставува таа енергија така да се изразам а не енергијата на земјата од каде потекнува.

Добро бе тоа е моето мислење.Секој има право на свое мислење таке?И јас со тоа сакав да кажем дека сакам во лига на шампиони да не претставува клуб со повеќе македонци во клубот:smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom