Кичево

• Креатор на темата Креатор на темата Стрелец
  • Време на започнување Време на започнување
deka zamina kicevo be bate? ima oficijalni izvori...?

Скоро па да има. Затоа и се ќутеше. Кичево го загубивте. Тоа е. Имам информации дека Македонци не излегле на гласање, добиле пари од ДУИ и си останале дома.
Од нашето си патиме, крај.

Скоро па да има. Затоа и се ќутеше. Кичево го загубивте. Тоа е. Имам информации дека Македонци не излегле на гласање, добиле пари од ДУИ и си останале дома.
Од нашето си патиме, крај.
ова баш и не ми се верува ама ај нека биде така

На Канал 5 некои проценти глеам 88% за Коалицијава Вмро+Сдсм а 20%+/- за Албанецот.

Дај малце информирајте за овие критични места.

Ако сам не си се наместиш во дупката кој ќе те намести таму ако не сам... Така е тоа со македонецот. Секогаш е така затоа од големата империја денес останавне со оревчето.

Објасни на поинаков начин тогаш, како заеднички кандидат не доби, а минатите избори доби кандидатот од ВМРО сам.

Тогаш постоеа повеќе општина како Зајас пример, а сеа сите се споени во една општина Кичево.

Тогаш постоеа повеќе општина како Зајас пример, а сеа сите се споени во една општина Кичево.

Знам, тоа е заебаното. Ама сепак. Не знам, Кичево беше круцијално, за да се спречат можеби некои претензии, но, што е , тука е.

Чекај од каде знаете за Кичево не ми е јасно ? На 40% пребројани според последните информации водеше нашиот..

Пеер официјално изгубено ли е?

Официјално не е, уште бар за саат време, додека не излезе ДИК со официјално соопштение. Ама по муабет на Кичевчани, што ги познавам по интернет мреживе, готово е.

Официјално не е, уште бар за саат време, додека не излезе ДИК со официјално соопштение. Ама по муабет на Кичевчани, што ги познавам по интернет мреживе, готово е.
Пошто видов на ТВ и огромна разлика имаше и нашиот водеше

Нашиот-88%
Нивниот 20% +/-

Затоа ме зачудија вашите коментари.

Изгледа мора да има некоја компензација со странците,па овие мртвиве наши се одлучиле да идат на Струга,а Кичево да го препуштат,што знам.

Со 40% обработени гласови 90%+ гласале за Македонецот така да не гледам како е можно одеднаш да изгуби освен ако не е наместено па чекале Македонските општини да пријават колку гласови биле освоени па сега во Зајас да има излезност од 250%.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom