Грците се Браќа Со МАКЕДОНЦИТЕ

• Креатор на темата Креатор на темата Pella01
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 март 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
Иако има разни дискусии проблеми со името,и разни дела сепак македонците и грците треба да бидат браќа.Остајте ја вие таа забегана политика,јас ги знам мн добро и секогаш сум брат и све со нив,така да све си праиме ова она, сеа да не набројувам,АМА ПОЛИТИКА Е ДРУГА РАБОТА,НАРОД СО НАРОД, ПОЛИТИКА СО ПОЛИТИКА,Тоа е Сосема друга или (САСВИМ ДРУГАчИЈЕ) ахах така да треба да сме,И со Сите ПРАВОСЛАВНИ БРАќА како Русија,Србија,Америка,Бугарија и други :)
Ако знам дека некои нејќат да се заради ИМЕТО,тоа е сасвим друга работа ,) НАРОД СО НАРОД ПОЛИТИКА СО ПОЛИТИКА!!!
Нема име има старо име,БРАЌа со грци, ГРЦИЈА И МАКЕДОНИЈА морат да бидат исто и да бидат мн блиски :)

И со Сите ПРАВОСЛАВНИ БРАќА како Русија,Србија,Америка,Бугарија и други :)
:)

А Македонците шо не се православни, шо се со Грците? Братучеди? или полубраќа?

Pa kaj ima musliman makedon be aiiiiiiiii ,ima torbesi normalni oni se makedonci ;)

Како тоа нема македонци муслимани а македонските муслимани се македонци?
Пак си пушел од тревата што ти реков дека не е за пушење туку за овците.

Иако има разни дискусии проблеми со името,и разни дела сепак македонците и грците треба да бидат браќа.Остајте ја вие таа забегана политика,јас ги знам мн добро и секогаш сум брат и све со нив,така да све си праиме ова она, сеа да не набројувам,АМА ПОЛИТИКА Е ДРУГА РАБОТА,НАРОД СО НАРОД, ПОЛИТИКА СО ПОЛИТИКА,Тоа е Сосема друга или (САСВИМ ДРУГАчИЈЕ) ахах така да треба да сме,И со Сите ПРАВОСЛАВНИ БРАќА како Русија,Србија,Америка,Бугарија и други :)
Ако знам дека некои нејќат да се заради ИМЕТО,тоа е сасвим друга работа ,) НАРОД СО НАРОД ПОЛИТИКА СО ПОЛИТИКА!!!
Нема име има старо име,БРАЌа со грци, ГРЦИЈА И МАКЕДОНИЈА морат да бидат исто и да бидат мн блиски :)

СЕДИ...... КЕЦ !!!

drugs.jpg

ja ti rekov да не земаш вакви работи

види сеа шо пишуеш ,

туку
thz120344943.png

Очигледно авторот е збунет. На темава нема што да се дискутира, а затоа иде под клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom