Македонија инкубатор за Албанци и Роми?

• Креатор на темата Креатор на темата concrete
  • Време на започнување Време на започнување
па и албанците нема да прават повеќе од две деца.Ромиве и вака и така тие праат маалски екипи за фудбал,ракомет,зависи :pos2:

Ај сега иницијатива да се поништи законот и да се најде друг модел за бејби бум во општини каде наталитетот е мал.

Другиот модел е некој да отвори фонд во кој би се слевале средства од населението собрани доброволно.
Или пак секоја општина во свои граници да ја земе таа грижа, слично како општината Карпош.

Другиот модел е некој да отвори фонд во кој би се слевале средства од населението собрани доброволно.
Или пак секоја општина во свои граници да ја земе таа грижа, слично како општината Карпош.
Ваква идеја ми се мота во главата веќе неколку години, но ми се чини дека нема луѓе за вакво нешто. Ако има во пп нека пише.

Оф оф од законов што испадна, циганите ќе се накотат ко во Романија :S

Добро бе, овој премиеров и советнициве може бе да употребат малку мозок, абе малку да размислат пред да донесат вакви глупи закони? Остај глупи, сега одат на наша штета, односно планот на владата тргна во друг правец, агејн ...

Sega Gruevski se prasuva koga ima izbori za Ustaven Sud :pos2::pos2::pos2::pos2:

Уставен суд на Македонија донесе одлука со кој се загрозува македонското население во Македонија од мнозинство да стане малцинство знаејќи како функционират семејствата кај одредени заедници... УАААА УСТАВЕН СУД!!!

И турците беа окупатори на македонската земја 500 години, па си отидоа. Затоа без веселби.
трпение-спасение

marsovka напиша:
препораката е од еднооки и контрабанда продукција
ајмо сеа патриоти на работа !!!
Уште одат “Еднооки“? Како некој успева да изгледа една епизода од тоа срање? (мада не оти и има некоја асална алтернатива...)

Уставниот суд донесе правична одлука се надевам дека и владата ќе ја исправи грешката за која баш не ми е јасно на кој му падна на памет дека оваа ќе биде во интерес на Маќедонците.
Овој закон може да донесе само повеќе деца за кои никој нема да се грижи ќе бидат препуштени на улиците и криминалот.
Некој ќе гледа интерес само во парите а за децата никој не е слеп пушти ги на улица па државата пак ќе биде крива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom