Хаааааа не ми се верува дека за ОВАЈ се отвори тема и дека е предмет на дебатирање.Значи со баткава се познавам лично и капак земјак ми е родум од Прилеп со живеалиште во Скопје.Среќата е на негова страна што таткому е некој и нешто во животот.Значи од првиот контакт што сум го имал со него дефинитивно баткава е плод на грк и евреин во буквална смисла на зборот.Таков некоректен однос и таква ароганција јас не сум сретнал никаде.Кај како појава СЈАЕ со неговата лепота (лепша од ночи) и харзматичност така и со неговиот вокабулар на завидно партиско/пиунско ниво.Значи едноставно овај не може да биде водач на сојуз на студенти кога е партиски полтрон,пиун,марионета......Ај на времето беше Филип Петровки некаков борец за правата на студентите ама барем жени го сакаа,фаца беше малиот.Ама овај бре ГРДИОФ......
Ќе испадни работава дека му завидувам и може да си помисли некој дека му љубоморам шо е далеку од тоа.Излагањево мое е само личен впечаток за идниов политичар и директно инволвиран член на ВМРО во сите дејности поврзани со малверзација по факултетите и манимупулирање со студентите.Овај е пример што НЕ треба да биде еден претседател на ССУКМ,а камоли посериозен функционер во владеачка гарнитура. Стварно ми се гади кога ќе помислам кој арогантен понашај и однос го има,едноставно освен да се контраш и да се препуцаваш со овај друго ништо не можиш да правиш.
Прост пример: Кажи му дека си Вмроец,тој од магарешки инает (има фаца за таков) ќе ти рече дека е комунист број 1. Толку.