Зошто лаже Груевски?

• Креатор на темата Креатор на темата AnaSkechers
  • Време на започнување Време на започнување
Интересни се овие подржувачи на ВМРО - ретро.
Дали на Бранко му е потребен Љубчо ?
Дали враќањето на Бранко треба да биде проследено со враќањето на Љубчо Георгиевски.

Нешто не е како што треба, Бранко и Љубчо, savers of Macedonia, antifascist coalition.

Јас мислам на вас сите ви е многу досадно (заради новата невработеност), па си отварате теми да се препукувате тука, да помине „кризата“ и да можеме да излеземе надвор на кафе, па да се препукуваме таму.
Само не ми е јасно кога вие како обичен , ебен (од секого) народ, ќе сватите дека не е само ВМРО или СДСМ , не е ако едните се добри другите се лоши, ако едните паѓаат другите стануваат и се ни се врти околу тоа!
Државата ја водиме т.е. БИ ТРЕБАЛО да ја водиме ние - НАРОДОТ на Р. Македонија. Кога ние како народ ќе се опаметиме и ќе знаеме да ја мрднеме нанапред нашата земја тогаш ќе живееме подостоен живот, секој според заслугите и знаењата, а дотогаш - ПОЗДРАВ :helou:.

Македонија е сепак само на Македонците! :oeoeoe:

A некој веќе почна да се губи па не знае што зборува.:nesvest:

Кој ... ме цитираш на секое мислење во секоја тема, оди лечи комплекси во штабовите, тролче едно.

А А што се однесува до лажењето сите лажат, ама власта со усул.

Zatoa sto sere na krivo i se uci da ja kaze R..ali na kraj go faka zapek.

najveca seronja vo makedonija so tapija.

Мене ми е интересен тајмингот,и на бранителите,и на млекарите и на студентите по архитектура.Кој тоа не сака да пропушти прилика,па поставува определени барања за време на избори,кога се работи за состојби кои се појавиле многу пред 22-ри март,а ќе продолжат и после 5-ти април?!

e kako tajmingot ne e dobar za branitelite i mlekarite i drugite,a samo e dobar za tajmingot grujo na site televizii da ne laze i da ne pravi moroni,da ni kazuva kolku rabotele i sto srabotale
kade se da demantiraat deka samo edna dupka ke iskopaat ,ke frlat lopata edna ili dve i posle nisto ne se gradi.se ova bese argumentirano na tv so slika ,i sega ke ni kazuvate deka nie sme glupi,i nebilo tajming??????

greska vi e postaveno prasaneto treba bez bukvata "r" "Zosto laze Gwuevski?" a sega ke ja menil azbukata ke ima edna bukva pomalku .

Ako ne lazes nemozes da bides dobar politicar,no zatoa Gwujo e najdobriot politicar sto voopste Makedonija go imala do sega.I nedaj boze da imame uste takvi politicari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom