Апел - за Виртуелна политичка партија за Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за формирање на Виртуелна политичка партија за Македонија

• Да

Гласови: 81 88,0%
  • Не

Гласови: 11 12,0%

• Вкупно гласачи
    92
ми се допаѓа идеата, имате целосна поддршка и од мене
се надевам дека ќе успееме на некој начин да допринесеме за доброто на Македонија и убедена сум дека на форумов има потенцијал за такво нешто.

Идејата заслужува внимание.
Подршка и од мене.

браво за идејава,барем да го искористиме подфорумов за нешто конструктивно ако ништо друго:smir:
имате поддршка и од мене

Може ли ја да делувам како фракција?:salut:

Абре луѓе шове гледам чудни малку линисе Реални партии џигериве ниги изедоа аман сега па и виртуелна,:vozbud:в туку дај сето тоа да се насочи поинаку поконструктивно,

Абе не како партија. Може како невладина организација која ке делува со популизација за решавање на проблемите преку интернетот зашто добро се знае колку е влијателен он.

мојата замисла беше како виртулна политичка партија ...
да развиваме дебати, решенија, да пуштаме по некоја идеја по медиуми итн ...
се разбира сето ова како за почеток ...
да се обединиме околу Македонија ...
и да ги надоградуваме нашите ставови ...
ова од мене како иницијатива .... верувам и знам дека има капацитет на форумов ...
па очекувам идеи ... позз :smir:

Znaci vaka

mozeme da izdvoime koi se za, site po nekoj denar da se registrirame kako partija ...no pred toa idejata na Intel e dobra treba nekoj zatvoren forum kade ke se napise statutot i kade ke se diskutira sekojdnevno pred registracijata

Znaci vaka

mozeme da izdvoime koi se za, site po nekoj denar da se registrirame kako partija ...no pred toa idejata na Intel e dobra treba nekoj zatvoren forum kade ke se napise statutot i kade ke se diskutira sekojdnevno pred registracijata

се согласувам ..
не мора ни да се регистрираме се додека не изградиме статут, ставови околу битни прашања, начин на работа итн...
кога ќе се почувствува дека се е ОК и во најдобар ред ... тогаш можеме да се регистрираме ...

da ..znaci treba podforum nekoj zaklucen za pocetok

da ..znaci treba podforum nekoj zaklucen za pocetok

па побарав подршка од некој модератор ...
еве некој од модераторите го замолувам да ни одговори дали е можно да ни се одвои простор како подфорум или заклучена тема како за старт ...
па да тестираме како би одело ...
требаше и анкетава да ја направам јавна за да знаеме кој е за .. али нема веза ќе се најдеме :wink:

па побарав подршка од некој модератор ...
еве некој од модераторите го замолувам да ни одговори дали е можно да ни се одвои простор како подфорум или заклучена тема како за старт ...
па да тестираме како би одело ...
требаше и анкетава да ја направам јавна за да знаеме кој е за .. али нема веза ќе се најдеме :wink:

socijalna grupa.....na edinstvo:smir:

Подршка и од мене!!!

Ако од тука не може да излезе гласот на народот не знам од каде може!

Искрено според мене предлог да сите иницијативи од претходно изгласани од сите нас тука кои ја подржуваат оваа цел за доброто на Македонија да се најдат некои врски во медиумите да ни се одвои место и таму за да биде тоа јавно !
И да не биде само во областа на политиката да земеме и некој удел и во спортот мислам дека и таму би можел да делуваме затоа што тоа треба да биде иднината на младите.

Подршка во секој случај!

Ајде одиме..
Интересен предлог...заслужува внимание..
ЗА

Имам едно прашање, што ако тие членови во оваа вирутелна партија се истовремено и членови на некоја реална партија?
Иначе за идејава сум ЗА, во секој случај ми се допаѓа има моја подршка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom