Менувам жена

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Сител од втроник во 20:50 часот, ќе почне да го емитува реалното шоу-Менувам жена....
Ц ц ц ц ц ц, до кога вака, бе? Зарем толку неможеме да напраиме некое грдо, глупо, селско, опинско, шалабајдерско, и тн...реално шоу?

Српски Идол, Бугарски, Хрватски, Операција Триумф,.... а пак да не зборувам за сериите што ги емитуваат нашиве телевизии, од кои највеќе се истакнуваат телевизиите на Ѕинго-опинокот и Велија-куртонот.

:jaj::jaj:

менувам жена - уште еднаш се покажува медиокритетноста на нашите многу добри телевизии. :pov:

Доста ме тупеше мајка ми со она на Пинк,сеа и на Сител,ебате глупите телевизии!

Сител од втроник во 20:50 часот, ќе почне да го емитува реалното шоу-Менувам жена....
Ц ц ц ц ц ц, до кога вака, бе? Зарем толку неможеме да напраиме некое грдо, глупо, селско, опинско, шалабајдерско, и тн...реално шоу?

Српски Идол, Бугарски, Хрватски, Операција Триумф,.... а пак да не зборувам за сериите што ги емитуваат нашиве телевизии, од кои највеќе се истакнуваат телевизиите на Ѕинго-опинокот и Велија-куртонот.

Да се чудат будалите.Ебате телевизиите.Нека се јави некој во Сител и А1 и нека прекинат со дрвење на ку‘от.Зарем не се способни да направат некое наше шоу?!Зарем толку немаат финансиски средства да направат нешто наше, Македонско?!Претеруваат.Ни сум имал намера да ги гледам, ниту пак ке ги гледам.
Куртони!Место да емитуваат емисии на македонски јазик, кај нас по телевизиите се ке слушнеш освен Македонски....од Шпански и Португалски преку Српско-Хрватски па се до Бугарски јаизк.
Ме нервираат.Ама многу!И нека почнат со смена на програмата оти вака не иде работата!

Оф оф што живат овие бе? ццц

Ако сакаат да влезат во некоја шема нека направат X Factor па да биде што ќе биде :)

Значи се што се прикажува во соседството мора да се прикажува и кај нас. До кога ТВ програмите ќе користат туѓи идеи за да стане нивната програма гледана.. толку ли е тешко да се создаде некоја оргинала емисја. Веќе досадни станаја со копирањево.. се исто па исто..

Срамота, бруки!
Преку тасета ми е дојдено од странски програми, сакам да видам нешто македонско, нешто наше.Доста само копираат, мене ми се гледа нешто оригинално.Исто како и идоливе, и ова "шоу" исто така не мислам да го гледам, само загубено време е.А и онака само стари тетки портарки го гледаат.

абе ај шо копираат копираат туку колку е грдо ... а дека ме нервираат и мене ме нервираат затоа никоаш не глеам тв освен фудбал ако даваат :s

Па со концепт на наоѓање таленти како Операција Триумф или Идол си имаат такво шоу телевизииве, пример Мојата ѕвезда на Лила, али тоа никој не го гледа затоа што изгледа мизерно за разлика од балканскиве шоуа со иста идеја
Затоа ќе откупуваме од страна такви шоуа и ќе се вклучуваме со наши учесници во нив, али палката ќе ја водат другите земји, ние ќе си ќутиме и мирни ќе си седиме

Значи, од м и л и о н филмови, серии, лиценцирани емисии што можеа да ги купат и да имаат квалитетна програма, тие се одлучуваат за емисија од Пинк.

Дали воопшто треба да се коментира? :kesa:
Веројатно сме единствена земја каде што телевизиите одат надолу наместо нагоре.
И А1 ме изненади со бугарсконо шоу, ама да не беше А1, прајмтајм серииве воопшто и немаше да бидат воведени. Сител моментално има само српска програма и теленовели од латинска Америка. И како ова да не беше доста, толку е партиски настроена што ми се гади. Нема спас се` додека Игор Мурговски е уредник.

Кој беше тој, да не е тој од Грајфер?
Па ако е тој тој ми изгледа како по модерни филмчиња и серии, што откупува се од Пинк?

Он е. Читав пред некој ден. Го купува она што поголемиот дел од публиката сакала да го гледа...
А останатиот дел у к...

Да се чудат будалите.Ебате телевизиите.Нека се јави некој во Сител и А1 и нека прекинат со дрвење на ку‘от.Зарем не се способни да направат некое наше шоу?!Зарем толку немаат финансиски средства да направат нешто наше, Македонско?!Претеруваат.Ни сум имал намера да ги гледам, ниту пак ке ги гледам.
Куртони!Место да емитуваат емисии на македонски јазик, кај нас по телевизиите се ке слушнеш освен Македонски....од Шпански и Португалски преку Српско-Хрватски па се до Бугарски јаизк.
Ме нервираат.Ама многу!И нека почнат со смена на програмата оти вака не иде работата!

Значи се што се прикажува во соседството мора да се прикажува и кај нас. До кога ТВ програмите ќе користат туѓи идеи за да стане нивната програма гледана.. толку ли е тешко да се создаде некоја оргинала емисја. Веќе досадни станаја со копирањево.. се исто па исто..

Срамота, бруки!
Преку тасета ми е дојдено од странски програми, сакам да видам нешто македонско, нешто наше.Доста само копираат, мене ми се гледа нешто оригинално.Исто како и идоливе, и ова "шоу" исто така не мислам да го гледам, само загубено време е.А и онака само стари тетки портарки го гледаат.

А бе они се способни да направат свое шоу не дека не се......ама какво е:kesa::kesa::kesa:...сигурно го знаете ''Не биди паун''......лично наше македонско ама не да нема врска туку нема две врски....ми се плачеше кога го гледав.....само еднаш го гледав и не издржав до крај од досада и од нервоза поради смотаната маса!!!!!

Ова шоу е живи глупости, само штета е што има луѓе кои што ги гледаат ваквите ,,шоуа,, Толку ли сме прости :toe:

па да не ќе го води и овоа шоу драган вучиќ?
значи сител се жими к...шо се нема да направат ,да ископираат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom