Менувам жена

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Вие критикувате, ама некој едвај чека да се откачи од сопругата на 3-4 дена :)))

Ајдее, вечер е емисијата, неможам да издржам! Нема ни ФЕНИ да го гледам само поради емисијата:img:

Менувам женаа:je::je:

Ај знаеме дека на сите ни е одвратно што Сител стана телевизија која увезува емисии од другите Балкански земји и ни ги сервира во својата програма. Али врв на гадоста е што се решиле баш оваа емисија. Мењавам жена. Ццц врв на привитимизмот и кичот во реалните шоуа. Ке има необразовани тетки кои мењаваат семејство од другото село каде што ја чекаат пијаница маж и син идиот (најчесто). Идиотско, идиотско, идиотско. Сител .!.

deka se losi i deka se za nigde telviziite kako so kazuvam celo vreme da se nego i da se super so vi smeta ako e nesto tugo a e kvalitetno pogotovo so vi smeta ako e od biso yu progama dokolku e kvalitetna ne velma deka ne treba da imame nasa produkcija tuka misalm i na umetickta programa i na igranta progrma koga nema nasi so ke ja prvat i se zanigde so cesni isklucoci od glumci i reseri do cenaristi. zosto da ne gldedame nesto kvalitetno od strana ne e ova so go ima sega ovde nesto i vakvi kakvi se so go davaat kvalitetot od tamu od kade so e i tamu go kritikuvaat nesto malce so ima pa i za toa ne se sposobni da go kupat. a za drug del na progama i realni soa i zabavni emisi se drugo so ne se sposobni ne se.nego na primer ova sou od pink mozda necini koncepot i e zanigde ali e na nivo produkcisi i paricno nego i takvo kavo so e zosto da go otkupat toa spskoto i da go davaat i ako i toa e vo red da vidis i od dgugi dzavi i obicai kako se zive i kavi luge ima ne da bides zatvoren nacionlisticki nego zosto ne otkupat samo prvta na idejta kako milioner taka nesto i da ja reliziraat taa emisija vo mk pa nasi luge da se prijavuvaat tuka. za nistio ne se sposobni a a kamoli nekoj da smisli nesto originalno pa da go prodade duri pa ni vakva nesto ne mozat da smisat. taka da deka se losi tv se i amatreski kako so kazav vo drug tema ali vas nisto ne vi se pogoduva vo mk se vi e za nigde i toa sto e odlicno.zosto ako ima nsto nase dobre tuka mislam pred se na umetnicite i na i igranta programa ako ima edna dobra serija ili tv drama ke go prodademe i ke bide gldeano i vo strastvo ama tamu poznvaat kvalitet i nama da recat ne cini ili dosta ni od strna.a zosto umetnicite i da ne sorabotuvat megu sebe pa da se snimi edna zanicka serija ili drama ako e dobro zosto da ne dosta so toj nacionalizam.Ali izgleda ne ne biva za nisto .so spored vas ne treba nisto do strana da vidi me i zeme ideja ako e dobra.pokraj nasa produkcija i se drugo nase treba da ima i strasko da ne ostneme vo mrak kako so ima segde vo sveto pa i kaj nasite sosedi.

Ова Мењам жену беше нешто навистина интересно..... многу ми е жал што веќе не го даваат:)

Сте приметиле ли во шоуво се пријавуваат само некој кандидати од затуцани места и некој сиромашки луѓе и затуцани луѓе кој одвај чекаат жената која му е дојдена преку глава да му ја сменат со некоја помлада која ќе му готви ќе му ги чува децата додека тој се вози со тракторчето низ село.

Сте приметиле ли во шоуво се пријавуваат само некој кандидати од затуцани места и некој сиромашки луѓе и затуцани луѓе кој одвај чекаат жената која му е дојдена преку глава да му ја сменат со некоја помлада која ќе му готви ќе му ги чува децата додека тој се вози со тракторчето низ село.
Па и не е баш така. Најнормално се пријавуваат за да добијат пари, а и не се сите така сиромашни што учествуваат.... имам видено и такви далеку од сиромашни:)

Па и не е баш така. Најнормално се пријавуваат за да добијат пари, а и не се сите така сиромашни што учествуваат.... имам видено и такви далеку од сиромашни:)
има и што не се сиромашни ,ама најчесто се некој такви посиромашни луѓе. Не знам сега кој и како се пријавува бидејќи одамна не сум го видел шоуво на телевизија.

Исто сум видел дека најчести на вакви шоуа во Пинк се пријавуваат старци и некој од српските села .

ти навистина мислиш дека стварно се заменуваат?

ти навистина мислиш дека стварно се заменуваат?
Чим не ги покажуваат кога спијат двајцата во ист кревет сигурно не се заменуваат навистина жените со мажите за неколку дена.

Последно уредено:
Ова Мењам жену беше нешто навистина интересно..... многу ми е жал што веќе не го даваат:)
Ако имаш МАХ ТВ на еден од каналите го даваат мислам дека е HAPPY TV или така нешто слично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom