Предизборни апсења на градоначалнички кандидати

• Креатор на темата Креатор на темата Neemo
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е акцијата оправдана отворањето на ваква тема нема никаква друга конотација освен пропагандна т.е. влијание врз гласачите.

Добро деај наведи,една логичка причина за акцијата,само немој да го забораваш фактот дека акцијата се случува во штаб на кандидат,опонент на ВМРО, и дека 90*% проценти од наблљудувачи лица од изборна комисија, кој го подржуваат, се уапсени и нај веројатно ке бидат задржани на информативен состанок до понеделник,а М ВР ги крие од станица во станица и недаа,никакво медиумско соопштение нити,образложение!!! води сметка дека се работи за поголем број на лица како по возрасни така и така речено деца,или пак сее оправдано абре торлак еден сдто пати кажав несум политички определен,и како тоа е оправдана акцијата?? едноставно сум загрижен накаде водат работиве

Добро деај наведи,една логичка причина за акцијата,само немој да го забораваш фактот дека акцијата се случува во штаб на кандидат,опонент на ВМРО, и дека 90*% проценти од наблљудувачи лица од изборна комисија, кој го подржуваат, се уапсени и нај веројатно ке бидат задржани на информативен состанок до понеделник,а М ВР ги крие од станица во станица и недаа,никакво медиумско соопштение нити,образложение!!! води сметка дека се работи за поголем број на лица како по возрасни така и така речено деца,или пак сее оправдано абре торлак еден сдто пати кажав несум политички определен,и како тоа е оправдана акцијата?? едноставно сум загрижен накаде водат работиве

Добро сега дај кажи дали станува збор само за негови подржувачи или членови од изборната комисија, или набљудувачи.
И кои би биле последиците од тоа да бидат до понеделник задржани на разговор? нема да се отвори гласачкото место?

Добро сега дај кажи дали станува збор само за негови подржувачи или членови од изборната комисија, или набљудувачи.
И кои би биле последиците од тоа да бидат до понеделник задржани на разговор? нема да се отвори гласачкото место?

Значи, беа уапсени подржувачи, членови на комисија, и наблјудувачи, официјално, причина за апсењето е да ги предупределе, да не правеле проблеми, и изборите да поминеле регуларно,дел однив се пуштени утринава,околу 5 часот а дел се задржани поради продолжен информативен,разговор е ако ова нее заплашување незнам за што друго се работи,нема оправдување за вакви постапки и вакви предупредувачки апсења

...кандидатот на ВМРО дпмне е толку глуп , и неписмен човек,што сум сигурен дека ке ја врати општината неколку десетици години наназад,па единствен начин да се изгласа тој идиот е на ваков начин ...

Глеј што се толерира на форумов во време на изборен молк. И после таму Шмарсовка & co. ќе викаат форумов бил вмровски.

Види сега шо кети кажам, ти гледаш телевизија или не ?? скоро н сите телевизии утринава го имаше случајот на телевизија МВР излегува со соопштение дека лицата,биле приведени на информативен разгоивор,заради превентива тоест од некој од нив се очекувало тоест имало сомнение пази сега дека би можеле да направат,инциденти ало да апсиш некого под предпоставка, што би било доколку би било во блиска иднина, тоа тие апсурд и такви нешта се правеле бре човеку само во нацистичка германија,и Сталинистичка германија да апсиш некого и приведуваш само поради предпоставка дека,би можел нешто да направи во иднина, па утре ке дојдат и тебе или мене ке не уапсат под предпоставка дека би можеле да убиеме човек , или предпоставка дека во блиска иднина ти би можел да продаваш наркотици не ми се допаѓа ама ич такво нешто можел нешто да направи во иднина, па утре ке дојдат и тебе или мене ке не уапсат под предпоставка дека би можеле да убиеме човек , или предпоставка дека во блиска иднина ти би можел да продаваш наркотици не ми се допаѓа ама ич такво нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom