eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас ти пратив 2, толку идр имав само за два. Утре кога ќе работам ќе ти пратам уште неколку.
Останатите, дајте барем 1 гифт. Донирајте. :)

Ти пратив и ја 2. Само толку ми дозволи, пишуваше нешто демек веќе си качил 10 велнес и не можам веќе да ти пратам :toe: Зашо е вака ????

Ти пратив и ја 2. Само толку ми дозволи, пишуваше нешто демек веќе си качил 10 велнес и не можам веќе да ти пратам :toe: Зашо е вака ????

Зошто јас му пратив 4 гифта Q2 и толку може на ден, максимално 10 сила.

Jas imam Q5 gifta gi kupiv po greska ama ne mi se davaat za nisto ako davas nesto ako ke ti pratim barem 0.3 gold za eden gift za 1.1 gold ke ti dadem 4 Q5 gifta a da go kupis eden Q5 gift tie 0.7 gold ajde da se otarasim od giftoive vise

11111111.bmp

еве и слика да не мислите дека лазем

брат сакаш да ти ги пратим преку донате зошто преку офер гифт пишуе дека си добил 10 велнес за денеска

Може ли да ми кажеш дали ти стигнаа гифтоите цената се зголемува еден q5 гифт за 0,6 голд а за два голда добивате 4 q5 гифта цената ја сменив бидејци проберив дека на маркетот еден 5 гифт е 1.1 голд

Може ли да ми кажеш дали ти стигнаа гифтоите цената се зголемува еден q5 гифт за 0,6 голд а за два голда добивате 4 q5 гифта цената ја сменив бидејци проберив дека на маркетот еден 5 гифт е 1.1 голд

Не е точно види ги цените тука на Q5 гифтовите.
http://erepublik.ws/prices/Gift/q5/All

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom