eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
DimitarMK сум и таму и работам за една мизерна плата во фирма со 3 запослени :pos2:

DimitarMK сум и таму и работам за една мизерна плата во фирма со 3 запослени :pos2:

И јас работам за 1 динар на ден... :toe:

Ај терајте овака за сега, ќе видиме што ќе правиме за некој ден кога ќе фатиме левел и ќе ни се отворат нови опции.

Changed my mind, земам 3.00 DEM на ден, не било толку лошо. :) Тоа што мислев дека е minimum level било уствари minimum skill...ок, не се жалам. :)

Се регистрирав живем во јапонија(малце далеку од вас ама нема везе)се вработив и зеам 4.55 JPY купив еден леб и појдоја парите лол :D а да и нико ми е DavidMkd

Се регистрирав живем во јапонија(малце далеку од вас ама нема везе)се вработив и зеам 4.55 JPY купив еден леб и појдоја парите лол :D а да и нико ми е DavidMkd

Како бе? Ти отидоа парите со еден леб? Со каков квалитет беше лебот што го купи? На почеток купувајте само со квалитет 1 (гледајте ги ѕвездичките кај производот).

Како бе? Ти отидоа парите со еден леб? Со каков квалитет беше лебот што го купи? На почеток купувајте само со квалитет 1 (гледајте ги ѕвездичките кај производот).

Грешка ми останаја уште пари сега ги видов кај се :wink: како и да е играва супер е и дајте да се собериме да напрајме нешо за да добијаме еМакедонија

Еве се регристрирав во Србија сум се вработив ама како да купам леб да не умре од глад ?:)

Значи еве туториал за почетиници и FAQ. Тука ги има сите информации што ви требаат за почеток.

Еве и нешто корисно што треба да го направите кога ќе фатите левел 5 за да можете да заработувате 50% поголема плата.

Јас работам за 1.5 динари добар сум:)колку за леб ќе има:pos2::pos2:

шо велите во форумо од eRepublic во suggestions да пишиме за да напра еМакедонија ??

шо велите во форумо од eRepublic во suggestions да пишиме за да напра еМакедонија ??
Види страна-две поназад, кажа Smert. Да се собереме прво, да направиме дијаспора (:)) па после ќе се ослободуваме и обединуваме. :)

Вака е глупо секој во различна држава треба да се договориме сите во иста држава и регион и да завземеме некоја држава пример Австрија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom