eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересно. Туку, гледам Австрија има само 36 граѓани, значи нема да треба многу за да се направи и Македонија. Јас во Германија сум за сега, па се надевам дека наскоро ќе се соберат доволно Македонци за да си формираме една влада. :)

Па штом има Австрија само 36 граѓани, можеме да се преселиме сите таму и да дојдеме на власт, т.е. да направиме take-over на државата. Така ќе не забележат останатите и после ќе можеме да бараме да ја направат и Македонија како држава. Истото со Австрија претходно го имаат направено Словенците и Србите.

Па штом има Австрија само 36 граѓани, можеме да се преселиме сите таму и да дојдеме на власт, т.е. да направиме take-over на државата. Така ќе не забележат останатите и после ќе можеме да бараме да ја направат и Македонија како држава. Истото со Австрија претходно го имаат направено Словенците и Србите.
Добра идеја. Туку, пред малку забележав, Турците си имаат направено регион Македонија. :S

Како да се префрле во друга држава?

Добра идеја. Туку, пред малку забележав, Турците си имаат направено регион Македонија. :S

Море, Грците се тоа, маме им ебем. Али Турците ја имаат освоено скоро цела Грција, вклучувајќи го и овој регион :pos2::pos2::pos2:

http://www.erepublik.com/country/images?permalink=Turkey

Претпоставувам го препознавате регионот Македонија на мапата.

Како да се префрле во друга држава?

Мораш да бидеш левел 3 минимум, али ти требаат и пари за билет, така да препорачувам прво да се фати левел 6, зашто тогаш добиваш 5 голд.

Јас сум 2 лвл и ми треба уште 1 exp за 3-ти.Е сеа како да се кренам 3-ти?

А тоа ли било, мамата. :) Ќе има препукувања кога ќе ја бараме Македонија, несомнено. Туку, што бара Норвешка на Кавказ? :pos:

А тоа ли било, мамата. :) Ќе има препукувања кога ќе ја бараме Македонија, несомнено. Туку, што бара Норвешка на Кавказ? :pos:

Види прво Индонезија до каде е... :pos2:

Него, дајте сите никови да ве аднам у Friends.

Јас сум 2 лвл и ми треба уште 1 exp за 3-ти.Е сеа како да се кренам 3-ти?

Exp се фаќа со работење, тренирање и јадење. Значи по 3 exp секој ден за сега. Гледај да не останеш без храна само.

Види прво Индонезија до каде е... :pos2:

Него, дајте сите никови да ве аднам у Friends.
Не ми стаса линк за конфирмација на акаунтот в дуп да ги ебам. :)
Иначе ја се стаив во Италија, баш да видам шо игриче е.

Nikola Sokolov2.И како јаде овој?

Аутоматски, на крај на секој ден. Гледај само да имаш храна у инвентори. Храна купуеш на Market.

Само да ви кажам дека денот завршуе у 8 сабајле по наше време.

Ок имам 2 леба.И како да заработам пари ајле?

Вработи се. Јас се заебав, во Луфтханза отидов за никаква плата, а не можам да дадам отказ до 21-ви. :)

Ник: Hans Schmitt

Ок имам 2 леба.И како да заработам пари ајле?

Глеам си се вработил... и имаш поголема плата од мене :toe:

Иди на My Places - Company и ќе видиш опција да работиш. Ако веќе си работел денес, чекај до утре.

Вработи се. Јас се заебав, во Луфтханза отидов за никаква плата, а не можам да дадам отказ до 21-ви. :)

Ник: Hans Schmitt

Треба 24 саата да немаш работено за да можеш да дадеш отказ. А колку плата зимаш?

Најдобра е за на почеток. Јас се заебав. Се надевам до утре сабајле ќе има уште слободни места.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom