Tabla/Backgammon

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Емма и Земзела, да се пресметаме некогаш, може, нали? Растур ќе ве направам! :bilder: :umorno: :smir:

За табла е најважно да знаете како да го работате зглобот, мислам треба да знаеш како да ги фрлиш коцките :pos2:
Затоа јас никогаш не губам :)

За табла е најважно да знаете како да го работате зглобот, мислам треба да знаеш како да ги фрлиш коцките :pos2:
Затоа јас никогаш не губам :)

Никогаш, ама баш никогаш не губиш? Или само од мајстори понекогаш (дискретно ќе се погледнев да можев!)?:pos2:

Играм од многу мал, не се сеќавам точно. Интересна игра, но губи време кога ќе заседнеш :) . Во таблата 50:50 е односот знаење:среќа(коцка) , но тие 50% знаење се малце повеќе од 50.
1. правило: почитувај си го зарот!
2. правило: не потценувај го противникот
3. правило: секаков муабет е дозволен :) - таблаџиски (таблаџиите ќе ме сватат)
Поздрав до сите таблаџии!

Никогаш, ама баш никогаш не губиш? Или само од мајстори понекогаш (дискретно ќе се погледнев да можев!)?:pos2:

Не буквално никогаш, мајсторот може да изгуби само од мајсторот.
А за овие послабите лиги - не прам муабет :)

Играм од многу мал, не се сеќавам точно. Интересна игра, но губи време кога ќе заседнеш :) . Во таблата 50:50 е односот знаење:среќа(коцка) , но тие 50% знаење се малце повеќе од 50.
1. правило: почитувај си го зарот!
2. правило: не потценувај го противникот
3. правило: секаков муабет е дозволен :) - таблаџиски (таблаџиите ќе ме сватат)
Поздрав до сите таблаџии!
4. правило: во табла нема машко-женско!:bilder: :podsmev:

Сака некој? Ај нека биде девојка:):) Подобри се кладбите тогаш:)
:smir:
Јас те предизвикувам за утре вечер накај 00h ... повеќе поштовам во живо да те растурам, ама кога се нема услови, можам и на интернет ...:pos2:

Не буквално никогаш, мајсторот може да изгуби само од мајсторот.
А за овие послабите лиги - не прам муабет :)

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: .......
Ќе средиме пак со тебе ... подобро играм во живо знаеш, ќе плачеш на крај, ало!!!

:pos: :pos::pos::pos::pos::pos:
По по поо Дивајн
Предизвик!?!
Тогаш е најслатка победата.

Дивајн 4. правило: во табла нема машко-женско!:bilder: :podsmev:
ах каква грешка може да настане од печатна грешка...
дополнение на 3-то правило: таблаџии ( табла-мен и табла-уимен) :)

Јас те предизвикувам за утре вечер накај 00h ... повеќе поштовам во живо да те растурам, ама кога се нема услови, можам и на интернет ...:pos2:

Ајде уште вечерва:)

Неможам вечерва, зафатена сум.
Туку и ти и Рузвел мислите на што ќе играме, дека 5-то правило мене ми е: табла не играм за џабе!:pos2:

Aха кајганџиски дуел имаше Zemzela feat Crazy in love 5:3...се пружи достоен отпор дури и марс изедов :kesa: ама сепак на крајот се излезе по планот :baeh: :pos:

Aха кајганџиски дуел имаше Zemzela feat Crazy in love 5:3...се пружи достоен отпор дури и марс изедов :kesa: ама сепак на крајот се излезе по планот :baeh: :pos:

Си признавам ме победи, али па тебе све дупли шески или дупли 5ки ти се паѓаа... Се чудам што среќа ќе беше.

Абе ја сум зависен од табла и увек победувам .. а по некад ми паѓаат и три шески :pos: .. него ја би ве замолил ако може некој да ми најде табла за онлајн играње .. нека ми прати линк да симнам или така нешто !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom