Tabla/Backgammon

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
кој сака да го преслушам во табла :) дај едно попладне у парк да фрлиме зарои па да викам СЛЕДЕЌА

rymz напиша:
кој сака да го преслушам во табла :) дај едно попладне у парк да фрлиме зарои па да викам СЛЕДЕЌА
Еј стварно летово да направиме едно масовн играње? Ја не сум за организтор али ако сум у Мк доаѓам.
@tockest - закон е третата (тапата по мое) али и втората не е само до зарот.

од табла ја знам само првата, другите две не. играм ради реда, кога е досадно или на некој од моиве другарчиња-фанатици кога им треба некој "пациент за тренинг". нуб сум, како и да е -))

Па табла мислам дека е интересна игра, но не ги знам правилата. Баш би сакал да ги научам. Немора да играм, доволно е да ги знам правилата.

Povezbajte uishte nekoj mesec pa ke ve preslusham site one by one!:zver:

Знам да играм табла... али само првата игра.. не сум мн добар али сепак тренирам :zlo:

Подосадно нешто од табла тешко дека ќе се измисли во догледно време...

Многу играм табла...прва-трета-прва.....втората не ја играм затоа што е среќа во зарот највеќе. Иначе по турнири ја играат само првата.

Kolku shto sum bil jas po turniri: Se igraat site po red, prva, vtora, treta! Do 5 poeni!

Ако има моментално некој за табла ........
Читам тунири нешто прва па идело втора па трета .. али на yahoo и на gammon empire може само прва .. Па кој е заинтересиран .. да пробаме .. да видиме дали била интересна таблава...

Igram tabla od 5 odd. se nauciv gledajki gi majkami i tatko mi kako igraat. Taka cale me sedna eden den i nauciv a posle toa bev najgolem fraer u maalo:vozbud:

Па дај да видиме што те научиле мама и тато .. Сите само зборите ... НИКОЈ (освен точкест) не покажал .. Едно време divine се палеше знаела .. ама чоек никако да ја намоли да изигра некоја партија ..
Ајде .. Кој е ЗА .. нека дигде 2 прста :wink:

:music3: (Nema drugo smajli shto diga dva prsta)

Dzings напиша:
Kolku shto sum bil jas po turniri: Se igraat site po red, prva, vtora, treta! Do 5 poeni!
Jas vo Bugarija sum igral na turniri i se igra samo prvata. Na nacionalniot sampionat isto samo prvata se igra...moze kaj nas e razlicno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom