Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
Хммм.. сакам да бидам ненормално богата. И сакам да бидам ДиЏеј-ка и да рокам тешки басоини у некој фенси клуб :twisted:

sakam da igram vo WNBA. ali toa ako ne mi uspee ke ja fakjam NASA i ke stanuvam astronaut

Gledam mnogu lugje glasale za bogat,a mnogu malce za politicar.Pa kaj nas,vo nasava ni Makedonija,toa e edno isto-stani politicar i ke se valjas vo pari

Нема опција ”манијак” или одушевљавач на жени (како што вика Тошо) :icon_lol: Ја тоа сакам да бидам :pos:

Колите уште од како мал сум ги обожавал и нема да престанам да ги обожавам па сакам да станам некој славен тркач на коли или нешто слично!

Mislam deka ovdeka ne se dobro dadeni opciive!!!ali toa e toa :)I ja isto glasav ali bezvrska posto ne znaev za so da se odluvcam...:)Zaso da ne zborime za ona sto sme sega a idninata da ja ostaime za posle!!!Zar ne mislite oti taka bi bilo podobro???

Nema ja mojta opcija, ama zelba mi bila da bidam poznat fotograf, da imam najdobra fotografska oprema i da setam niz cel svet...Sonovi...:icon_lol:

Сакам да бидам жената на градинарот од Очајни домакинки:icon_lol:

iii don't know...najverojatno bi sakala da bidam bogata pa ne e bitno vo koja sfera sum go zarabotila ili dobila toa bogatstvo...ili mozebi ne,hmmm mene zivotna zelba mi e psihijatar,a od gore navedenite valjda sportistka ili politicarka :)

Iskreno nisto od ova... sakam da bidam normalen covek so malce poise sreka vo zivoto:) lol

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom