Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
Ја сакам да си бидам политичар пошо аутоматски:
1.Ќе можам да ја легнам која пејачка сакам
2.Ќе се знам со сите спортисти/ки(ќе ми го лижат г'зот)
3.Ќе бидам ненормално богат
Али јеби га ќе фали уште да бидам на власт за да си ги исполнам сите 3 точки.Така да најсигурно ми останува Жиголо:icon_lol:

banerpari1.jpg

Немам никаква желба шо да бидам. Такви прашања се поставуваат на мали деца во присуство на лицемерни тетки кои ги штипкаат за обравчиња и се расправаат на кого од родителите повеќе (не)личите.

Значи, имам 21 г. и немам проблеми со она што сакам да бидам. Веќе сум! Може да имам ( и ги имам) желби да направам/создадам/креирам нешто, но не и да бидам.

А колку смрди на конформизам анкетата тоа е чудо едно.
Океј, така стоите со желбата, но во суштина, реално ако погледаме, причините поради која повеќето сакаат да станат богати е само цел сама за себе, и во тоа повеќето гледаат шанса да ги реализираат своите соништа.

Наместо да биде обратното, реализирајќи ги своите соништа да станат богати.

Тотално отсуство и беда на духот.

Најзабегани се пак, овие шутраци шо сакале да станат политичари пошто во тоа гледале причина да ебнат нешто?

Бреее!:pos:

Букаро напиша:
banerpari1.jpg

Значи, имам 21 г. и немам проблеми со она што сакам да бидам. Веќе сум!
Moжеби јас не сум доволно информиран, но освен пропаднат студент и блогер чинам дека не си ништо друго? Или?

Лопата напиша:
Moжеби јас не сум доволно информиран, но освен пропаднат студент и блогер чинам дека не си ништо друго? Или?

Имам едно мото друже Лопата, кое убаво би сакал да го запамтиш, зошто верувам дека може тебе и на твоето супер-его би му прислужило.

Мотото гласи - Ако си се упатил кон некоја цел, а патем постојано застануваш за да го гаѓаш со камен секое куче што те лае, никогаш нема да стигнеш до целта. Фјодор М. Достоевски.

Не биди куче бато Лопата. Биди човек.

Јас сакам да сум познат спортист-фудбалер зошто многу го сакам фудбалот , а исто така таму се вртат "Тешки" суми на пари :music3:

:):)

Jas moze sigurno da bidam fajron peac!!!:music3: :music3: :music3:

Не е битно каква професија ќе има еден човек. Битно е да биде и да остане - човек!

Ја одбрав Политичар инаку животна желба ми е Авијатичар

Правник.. сега за сега на тоа ми оди умот.:icon_roll

The`bItCh напиша:
Правник.. сега за сега на тоа ми оди умот.:icon_roll

Respect.Не ти е лоша идејата :wink:И јас исто т.е јас адвокат -конкретно .

Сакам да бидам математичар и да работам во некоја добро опремена институција, како НАСА на пример...:)

или пак да возам шлепер по цела Европа...и сите да ме бараат за превоз на цигли или малтер...бидејќи јас најбезбедно би го правела тоа:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom