ХИВ/СИДА

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

многу добар филм за АИДСот, од времето кога се појавил во УСА и ХАОСОТ... Агенцијата за здравство забранувала секакви лекови а вршеле тестирање на болните со штетни лекови, смртноста била 96%, за 6 месеци по заразувањето

сега е на ТВ Телма, а беше и пред неколку години

Има и онлајн, со превод на српско/хрватски
https://filmclub.tv/movie/dallas-buyers-club-2013-video_aecb4ec0c.html

Последно уредено:
Ako imas oralen odnos so nekoj sumliv i si zavrsis sve kako so treba dali toa znaci deka si hiv pozitiven?

У случај да имаш херпес на уста, или рана во внатрешниот дел на устата, и партнерот има ХИВ што не е под контрола (т.е не се недетектабилни) тогаш има некоја мала шанса од инфекција.

Ako imas oralen odnos so nekoj sumliv i si zavrsis sve kako so treba dali toa znaci deka si hiv pozitiven?
Ум во глаата не е само хив опасноста.Генитален херпес,хпв и многу други заебанции.Заштита пред задоволство.

Imam slucaj kaj so samo se zadovoluvav i spermata e po tecna i testisite se ko po sobrani i po mali i isto koa uriniram imam ko peckanje

Imam slucaj kaj so samo se zadovoluvav i spermata e po tecna i testisite se ko po sobrani i po mali i isto koa uriniram imam ko peckanje
Кикац немој да се мачиш,ако те мачат мрачни мисли оди тестирај се.Мало пецкање не е знак за ХИВ.Не прави си такви филмови.

Druze bev negativen treba 3 meseci sea da cekam pa pak da idam dali imam nekoja infekcija li e so e rabotata ne znam

Здраво дечки. Колкави се шансите преку страсно љубење да се добие вирусот? Пред неколку дена се ,,сплеткав" со една девојка за која подоцна дознав дека е можно да е позитивна.. додека се љубевме 2 пати ме гризна не ми отвори ни рана ни ништо но сепак сега имам сомнеж и страв. Ќе се тестирам секако но тоа морам после 3 месеци. Ваше мислење околу ова?

Здраво дечки. Колкави се шансите преку страсно љубење да се добие вирусот? Пред неколку дена се ,,сплеткав" со една девојка за која подоцна дознав дека е можно да е позитивна.. додека се љубевме 2 пати ме гризна не ми отвори ни рана ни ништо но сепак сега имам сомнеж и страв. Ќе се тестирам секако но тоа морам после 3 месеци. Ваше мислење околу ова?
HIV ne se prenesuva preku plunka, smireno. Ponatamu //za da ostanes smiren// napravi si virus marker.
Sekoe dobro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom