Клоновите на форумиџиите

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Барем да беа буквите мала-голема, да нема збунки. Ова е некој фан на Дивне!

Или обожавателка или сака побрзо да е приметена(што и успева полека ама сигурно) :icon_idea

FortunE напиша:
Барем да беа буквите мала-голема, да нема збунки. Ова е некој фан на Дивне!

Ајде де ... и јас тоа викам.
Ама да не придаваме важност ... сигурно не ме приметил/а, инаку не би се регистрирал/а така:)

divine напиша:
Ајде де ... и јас тоа викам.
Ама да не придаваме важност ... сигурно не ме приметил/а, инаку не би се регистрирал/а така:)
Како може да не те примети? Секој ден си на форумов. Ова е мафија работа, да знаеш! И тоа (ШТО Е НАЈВАЖНО!!!) се има зачленето откако сите кажаа дека си најдобар админ! Не мислиш дека нешто тука е чудно?:raz:

FortunE напиша:
Како може да не те примети? Секој ден си на форумов. Ова е мафија работа, да знаеш! И тоа (ШТО Е НАЈВАЖНО!!!) се има зачленето откако сите кажаа дека си најдобар админ! Не мислиш дека нешто тука е чудно?:raz:

Оговарачка!!!
Еми сега шо праиме? Ми ја зема славата ... лилаааааа:cry: :sakas_ust :angry3:

divine напиша:
Оговарачка!!!
Еми сега шо праиме? Ми ја зема славата ... лилаааааа:cry: :sakas_ust :angry3:
Ете сеа и оговарачка испаднав, а само сакав очите да ти ги отворам. Мене ми е сумлива оваа работа.
Ништо, шо да прајме. Прај се дека не знаеш ништо, ќе видиш дека за брзо ќе се среди се, не се секирај! Не се давај!:se_ molam

FortunE напиша:
Ете сеа и оговарачка испаднав, а само сакав очите да ти ги отворам. Мене ми е сумлива оваа работа.
Ништо, шо да прајме. Прај се дека не знаеш ништо, ќе видиш дека за брзо ќе се среди се, не се секирај! Не се давај!:se_ molam

:pos: :pos: :pos:
Ништо ... луѓе не верувајте на други слични мои јузери ... не сум јас ... не отварам нови дека ќе треба да се самобанирам ... така да сигурно е друг што сака да ми краде слава ... игнорирајте и читајте ги убаво никовите!:pishtoldz :pos:

Успат вака да кажам дека ми се поклопува адресата на другото дивне со постоечки член на форумов. Да не испадне бан на крај само ...:raz:

divine напиша:
Успат вака да кажам дека ми се поклопува адресата на другото дивне со постоечки член на форумов. Да не испадне бан на крај само ...:raz:

зашо да испадне бан..
дека некој регнал 2 јузера..

тоа правило никад не го сфаќам..

ја иам регнато 3.. и ушеден на брат ми.. и ај, банирај ме, и мене, и алтер егата, и баба ми, и кучето, и комшиката, она иде до кај мене, сликите од внуците од австралија на мејл да ги види..

ЗАШТО ПОБОГУ СИ ИГРАТЕ ОЛИМП?

не бе, реков ја..

Оди спиј Офчко. Не ти е арно.
Нормално дека нема да те банираме заради брат ти, ни заради јузерот (кој веќе не го користиш) што го регна дур беше на бан за да ни пратиш една ПП.

Кулирај. И не изигравај дворски (форумски) шут.

клонот на mesaja

Го видофте ли тој новиот член MesIja???
аууфф жими све ова некој сака да добие внимание уште от почеток како и divined, A?:kajg: :kajg:

MESIJA I MESAJA VRSKA NEMAAAT DVA RAZLICHNI NIKA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom