Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо бе........МаРиНа`Ох напиша:мсв шо пиеше?)
FortunE напиша:Барем да беа буквите мала-голема, да нема збунки. Ова е некој фан на Дивне!
Како може да не те примети? Секој ден си на форумов. Ова е мафија работа, да знаеш! И тоа (ШТО Е НАЈВАЖНО!!!) се има зачленето откако сите кажаа дека си најдобар админ! Не мислиш дека нешто тука е чудно?:raz:divine напиша:Ајде де ... и јас тоа викам.
Ама да не придаваме важност ... сигурно не ме приметил/а, инаку не би се регистрирал/а така![]()
FortunE напиша:Како може да не те примети? Секој ден си на форумов. Ова е мафија работа, да знаеш! И тоа (ШТО Е НАЈВАЖНО!!!) се има зачленето откако сите кажаа дека си најдобар админ! Не мислиш дека нешто тука е чудно?:raz:
Ете сеа и оговарачка испаднав, а само сакав очите да ти ги отворам. Мене ми е сумлива оваа работа.divine напиша:Оговарачка!!!
Еми сега шо праиме? Ми ја зема славата ... лилаааааа:sakas_ust :angry3:
FortunE напиша:Ете сеа и оговарачка испаднав, а само сакав очите да ти ги отворам. Мене ми е сумлива оваа работа.
Ништо, шо да прајме. Прај се дека не знаеш ништо, ќе видиш дека за брзо ќе се среди се, не се секирај! Не се давај!:se_ molam
divine напиша:Успат вака да кажам дека ми се поклопува адресата на другото дивне со постоечки член на форумов. Да не испадне бан на крај само ...:raz: