Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Филмот е преубав, само имам информации дека повеќе дела се, а не можам да најдам![]()
Сите книги за 700 денари или? И на Македонски се книгите или на англиски?Единствено добро што излезе од филмот е песната Paramore- Decode. Филмот ви е уште еден доказ дека може да станете милионер од пубертетлии.
Книгите ги имате во Икона во Рамстор 700 денари мислам дека се сите. Може на саевов со некој попуст ќе го најдете
Сите книги за 700 денари или? И на Македонски се книгите или на англиски?
Сите книги за 700 денари или? И на Македонски се книгите или на англиски?
Па башка тоа со вампирите е поинтересното. И после толку страдања кои ги доживеал Едвард во животот сепак на крај љубовта победува. Инаку книгите се далеку подобри од филмот. Ја пред 2 саати ја дочитав првата, вечерва ке ја почнам втората и книгите се поинтересни, поради начинот на опишување и интересните случки кои не се толку добро претставени во филмот.Само што се вратив од саемот и видов дека е 500денари:wink:
Инаку мене воопшто не ми се допаѓа филмот,го гледав бидејќи сите напнаа во школо па си реков ајде да видам,ама не ми се допадна,Хмм вампири:nenene: