Dolphin и Zbratko на дело!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
FortunE напиша:
Алита,

1. Дали примети како се смешка под мустак?
2. А.. Zbratko можи намерно ставил наочаре црне, за да не се гледа кај гледа. А?:raz:

1.Приметив. Дали приметила тааа..???:raz:
2.Ставил. Срам му е да гледа без наочари?... а што видел преку црни наочари...хммм:raz:

Allita напиша:
1.Приметив. Дали приметила тааа..???:raz:
2.Ставил. Срам му е да гледа без наочари?... а што видел преку црни наочари...хммм:raz:
1. Таа? Сигурно била занесена во играњето! Но, јас мислам дека и кога ќе ја види сликава, нема да и текне.
2. Па добро, не баш срам. Шмизласт изглед даваат наочарите како прво, а како второ паметно изиграл што не ги извадил зошто ќе го приметевме и него дека гледа некаде.. Вака ја наведнал главата, божем нема да ни текне нас! пффф

Јас незнам што да коментирам дека знам за што збореле ... Мори Цветооо, моме клетооо:pos: :pos: :pos:

StormAngel напиша:
Зошто имам мислење дека розевата типка всушност е кајганџика?

Никој освен нив двајца не е кајганџија таму:icon_lol:

Jas gi znam tocnite zborovi..... no ne mozam da kazam :ne_zboram

Ah Cveto, ah...

Е ова ми е чудно
Како тоа вие ги знаете точните зборови, а они биле единствените кајганџии присутни?:)

Јебеш ли га, не е ни важно.

StormAngel напиша:
Е ова ми е чудно
Како тоа вие ги знаете точните зборови, а они биле единствените кајганџии присутни?:)

Да нема забуни ... ден после тоа се видовме со нив и ни раскажаа мене и на Еко, а и сликите ги видовме ... затоа знаеме:je: :icon_lol:

StormAngel напиша:
Е ова ми е чудно

Epa edinstvenite prisutni kajgandzii mi kazaa :je:

E daj ne ne mucete...nie mozeme samo da nagagjame (nie obicnite smrtnici)...daj ne pravete svetski zagovori i tajni....daj prosvetlete ne i nas...da bideme vo cekor so trendot...da nema vakva diskriminacija....ili e (victoria's)TOP SECRET!!! :pos: :pos:

Ќе испадне дека оговараме баш како нив ... затоа ќе си кажат самите што и мислат на Цвета:pos: :pos: :pos:

Цвета.... Типот шо е навален позади.... Поише не можам да кажувам!

FortunE напиша:
Dolphin завчера кога беше во Охрид, ни ги покажуваше сликите од Нова Година и налетавме на една интересна. Со дозвола ја зачував и со дозвола ја ставам тука!

picture0084me.jpg

Што мислите, за што прават муабет? Мислам, повеќе од очигледно е што прават, нели?
И после мажите не оговарале?:icon_eek:
погледот е бајаги сеирџиски така да сигурно се врти муабет како да се легне некое чупе:pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom