Што мислите за К-15 телевизија?

• Креатор на темата Креатор на темата kuzman_alek
  • Време на започнување Време на започнување
Super televizija a skecovite im se zakon :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Obazavam da gi gledam ...:smir:

Добра е телевизијата и скечевите посебно. Ама тоа емисиите како бакалница, пуканки, ало ало ич не ми се по мерак.Поразлични се од другите да, ама и тие ми се помалку глупи.:salut:

мене мн ми се свиѓа к-15 а најмн бакалница:)Тони(Р.Н.С) и Ема...Најфаца се жими се:)

незапирлива телевизија многу ми се допага

Супер се ...скечеви,репродукцијата сега е закон...али најмногу ми се допаѓа Mr.Bean :)

Супер се ...скечеви,репродукцијата сега е закон...али најмногу ми се допаѓа Mr.Bean :)
Мистер Бин го дават на алфа :)

Интересна е, сега во последно време повеќе ја гледам поради овие кандидатите инаку многу ретко да налетам на ,,дневна доза,,

Искрено јас би сакал повеќе скечеви да даваат отколку сериски филмови и емисии..

skecovite im se super a televizijata sranje, pustaat kicerajsska muzika i sve e sranje osven skecojte.

Супер телевизија, само да пуштаат повеќе скечови би било подобро.

Абе..сеа ова Бакалница шо ја прекинаја..е глупо..барем смешки со Џорџ имаше а и уба емисија беше..а интересни се и оние..пациентине за репродукцијана..

Ради Ало Ало ја гледам и ако фатам случајно некој скеч.

Јас мислев ќе биде нешто ептен јако, а всушност испадна сра*е телевизија. Единствено Ало Ало ги гледав и сега Дел бој и Родни. Инаку, цело време музика и некои глупи емисии. Брука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom