Најомилено чоколадо?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    921
Posto mnogu lapam cokoladi ke kazam vaka... milka so svoite proizvodi na prvo mesto! dobri se ovie novive parcenca cokolado...dobri se i standardnite milka so lesnik so badem edno bese nesto rusko ne znam sto ima ima mnogu jaki. I Nestle se OK, kinder jajca mi se evergrin:) ferero belite i taka nataka... i bajderite se dobri:)

Гледам дека се гласа за фирма за чоколади, а не за чоколада.
Јас ги сакам тие црните за готвење. Малку што нагорчнуваат. Чоколада за кухање мислма дека се викаа.

Carlito Brigante напиша:
Јас ги сакам тие црните за готвење. Малку што нагорчнуваат. Чоколада за кухање мислма дека се викаа.
да тоа е кујнско чоколадо уствари право чоколадо

Carlito Brigante напиша:
znachi toa e tvoeto mislenje crnoto toa chokolado e poubavo od milka mlechno mhmhmh tvoe si e toa :cuc: ali milka e :je:

Mmmmmmmmmmmmmmmm . Milka mi se naj naj ubavi. Bas sega jadam.

Само милка, најубавиот корпорациски производ до сега,темава ќе беше боље да ја тргневте милка од конкуренција.

Carlito Brigante напиша:

Да супер се и ја ги сакам. Само кај нас се користат за готвење сегде у свет и таквите ги сметаат за нормални чоколади. Тоа се уствари чоколади со поголем процент на какао, само не ми се свиѓаат премногу јаките, ептен горчат и скоро не ни имаат вкус на чоколадо. Еднаш пробав едно, не знам точно колку процент на какао имаше, мислам околу 90%, абе едвај по една коцка на ден јадев, ама од инает го изедов цело. И пошто страшно горчеше морав секоја коцка да ја "буткам" со кафе.

Е да и ја сакам такви црни за готвење....стално и ги јадам на мајка ми...најдобри се оти нагорчнуваат :)
иначе Милка ваљда не сум многу по чоколадата...

И јас сакам од тие за готвење.. викет, поздрави биле..:)

:) многу ги сакав оние животинско царство, го збирав и албумот :)

Милка посебно белата чоколада...а и сите други малечки со кокос....:je:

Од се што доаѓа во Македонија како чоколадо, за мене Nestle е единствено добра чоколада. Milka неможам да смислам, премногу е нагнетена со маргарин и одвратен вкус има, а кога ќе ми текне дека оноа што се увезува кај нас се произведува во Бугарија...никогаш на памет не ми паѓа да купам Milka.

абе вие не знаете што е чоколада ... од франција што сум јадел леле леле леле незнаете што е ТОП , а сум јадел и од швајцарија и од таму се топ...

Ama i ovie edni novi od Krash sto se se mnogu dobri malce se skapi ama vredat! Pobarajte gi vo tenki opakovki se:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom