concrete
alte Esel
Кој високо лета, ниско паѓа. Секогаш било и ќе биде така. Туку, ај, џабе пишувам, за година дена ќе си видите сами.
Во принцип......кој ВИСОКО ЛЕТА.........ПОДОЛГО ПАЃА...така да нема да биде баш година...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој високо лета, ниско паѓа. Секогаш било и ќе биде така. Туку, ај, џабе пишувам, за година дена ќе си видите сами.
Good point. :wink: Како и да е циклусите во политиката ќе си продолжат и после дпмне доаѓа сдсм.Во принцип......кој ВИСОКО ЛЕТА.........ПОДОЛГО ПАЃА...така да нема да биде баш година...![]()
Aj za ova razmisli dva tri pati...... Ti trebaat tie reklami vo stil TI SI MAKEDONIJA, koi te potsekaat na tiranija, despotizam i fasizam, vo stil na Gebels....
Ti ako znaes deka si Makedonka, i ja sakas MKD so celo srce, ne ti treba nekoj idiotski spot i uste poidiotski glas da ti kazuva sto si ti.... Mislam ne sum clen ni ti aktivista na nekoja partija, naprotiv simpatizer na lavovive sum, ama NACIONALiSTICKA POLITKA????
Good point. :wink: Како и да е циклусите во политиката ќе си продолжат и после дпмне доаѓа сдсм.
абе една работа како мојте толку да сте самоуверени и покрај сите лоши работи што ги направи сдс да ја барате пак на власт
наместо да речиш време е некоја друга опција која ќе биде попаметна и подобра
ти одма се одлучуваш за полошата опција
Ова се очебијни и трајни последици..од ЛОБОТОМИЈАТА која е со децении правена врз одбрани „примероци„ од домицилното население..
![]()
Не си ти, и не е никој надлежен да ми кажува која опција да ја одберам.абе една работа како мојте толку да сте самоуверени и покрај сите лоши работи што ги направи сдс да ја барате пак на власт
наместо да речиш време е некоја друга опција која ќе биде попаметна и подобра
ти одма се одлучуваш за полошата опција
Не си ти, и не е никој надлежен да ми кажува која опција да ја одберам.
Така ќе си биде, тоа си се циклуси. Нека се порадува малиот малку па се враќа Бранко после.
Точно, ете полека си сфаќаш.не ни планирам да ти кажувам БЦ мисли за тебе ќе ве спаси од искушение
Точно, ете полека си сфаќаш.
немам јас што да сфатам ама кога ќе сфатиш ти колку е расипан БЦ и работи против инетересите на Македонија тоа незнам
остави ги у заблуда се ....
сигурно е синче на некој комуњар кој на грбот на народот МАКЕДОНСКИ (а тие милуваат да го нарекуваат сељаци) украл пари и арно му било па сега грака тука ...
Жити се..богати..
Во недостиг на идеи..кретеноидните пропаднати социјалистички фирери..иѕмислија фашизам во Македонија..
И кога тоа МК наликувала на Германија..??
Неодамнешните настани од Струга..укажаа кој бил Фурерот на Народот..понижен пљачкосуван и излажан..ама конечно (им) рекол БАСТА бре ДЕБИЛИ..и еве заред ..по трет пат се исправени пред можноста да бидат истребени од Македонската почва..и ..то...разбира се..
![]()
Не си ти, и не е никој надлежен да ми кажува која опција да ја одберам.
Така ќе си биде, тоа си се циклуси. Нека се порадува малиот малку па се враќа Бранко после.