Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
5 smetki i 27.000den im plati!!!????eve i jas da se pofalam fala bogu gi otkaciv od grb
im plativ tamu sto sakaa da im platam i gotovo
5 smetki i 27.000den im plati!!!????
:ija:
ne za mesec mart i +1000 denari kazna
tolku da mi recea ke se sudev i ke stignev do ovie sto se sudovite za covecki prava
Јас го имам уште истиот проблем со он нет. Нема откажување со нив договор.
За договорот мислам дека на сите ви е јасно дека провајдерите работат така со договорите, се продолжува ако не си го откажеш по автоматизам. АМА во он нет и да го откажеш пак си продолжува. Они си имаат некоја посебна политика што им е тешко разбирлива.
Јас месец пред да ми истече отидов да го раскинам, потпишав се`, па еве ден денес ми стигаат сметки. И од она ЕОС ми стига за извршители и се` останато.
Он нет нема друг начин на задржување на клиентите освен овој.
и од T-Home го продолжуваат договорот автоматски после 1 година и повторно ти прават нов договор во смисла да не се „мачиш“ да одиш и да потпишуваш нов, туку тие самите така (тоа повеќе од желба отколку со добра намера) ти ги земаат парите! видиш како одело кај нас. само не ми е јасно до кога македонија ќе плаќа астрономски цени за интернет. секаде во светот интернетот денес е џабе, а само кај нас толку се плаќа. не дај боже па да ти притреба симетричен DSL да опслужуваш некој сајт. поефтино ти е да земеш некоја гарсоњера во странство и таму да си склучиш таков договор отколку тука да добиеш симетричен DSL!!!
а за он.нет ништо чудно. кога трендо знаеше да зема пари на сметка на глоријан и да му направи концерт на кого публиката му се смееше или плачеше само заради тоа што тој си имал некакви здрасвтени (психички) проблеми, за останатото треба се да ви е јасно. и г'зот ќе го дадат само парите да ви земат!!!