Што ќе кажете за девојките во Струмица?

• Креатор на темата Креатор на темата LuDa
  • Време на започнување Време на започнување
Ubavi se!:wub:.Sekoj den sum so niv i si ja pravam smeh

ima super zenski za onoj koj e super(i fizicki i psihicki i materijalno):pos::pos::pos:
cisto sumnjam na 80:20 zenski vo odnos na maski ama neka ti e...
a za drugiot local sto e novootvoren e barot "excess" a za noken zivot nema zborovi...najbloji sme

Абе за згодни, згодни се, ама колку МОРАТ да си проработат на психичката страна...ако беа убави колку што беа паметни и цивилизирани ќе беа најгрдите на балкано. 80% од струмичките момички се само за ебање не за сериозна врска, тоа е факт.

Де, затоа Мацедалиен те пофали дека си невин на онаа темана за невиност, мој Торчо, оти се само за ебење, нели...хммм! А да појдам ја до Струмица, може тебе не те бива, а мене ќе ми се посречи.

А тоа сигурно да....струмичаките се палат на (материјално) моќни мажи, уше ако го видат воа чоперот....оф леле...а кажи му на маце да не јаде многу г****

Што ќе кажете за девојките во Струмица?

Ќе видиме што Струмичанки ќе донесат за оценување :P (за Торчо, Астрион, Струмикс и други велам, од вас зависи сеа):icon_lol::icon_lol:

Wolf Pack напиша:
Ќе видиме што Струмичанки ќе донесат за оценување :P (за Торчо, Астрион, Струмикс и други велам, од вас зависи сеа):icon_lol::icon_lol:

abe ima i strumicanki na forumov pa neka se izjasnat i tie(pinky,^ Me ^,eci...)

Е џабе е коа немат слики у галеријата:icon_lol: Слаба оценка сега за сега :P

Абе не можите да се споредвате со Битолските чупенца, мислам нема споредба... :):):):)

onaka sum upoznal nekolku devojku u strumica i sum si pominal super onaka tie sho sum gi upoznal mi ostaile ubav vpechatok

abe videjte sega od nooogo odamna se znaa oti u Strumica se najubavite momicki
taka da nema potreba zaso da diskutireme poveke
vo Strumica se najuvabite momicki i tocka

Posle praznicive bev u Strumica i mislam deka stvarno e najseksualno liberalniot grad vo Makedonija devojkite se top izgledaat perfektno...nokniot zivot e ludnica i stvarno sekoj treba da otide barem na eden vikend u strumica...jas si pominav preubavo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom