Што ќе кажете за девојките во Струмица?

• Креатор на темата Креатор на темата LuDa
  • Време на започнување Време на започнување
kako strumickite devojki nema nikade

абе само елајте во Струмица има шо да видате ...не Paris,Milano -тука шетат идните Kate Moss,Gisele Bundchen-има очите да ви истечат :pop: ДАААЈ БОЖЕ ДА БЕШЕ ТАКА :P

абе само елајте во Струмица има шо да видате ...не Paris,Milano -тука шетат идните Kate Moss,Gisele Bundchen-има очите да ви истечат :pop: ДАААЈ БОЖЕ ДА БЕШЕ ТАКА :P
Da ne sakase da kazes u na Borat stilo:
тука шетат идните Kate Moss,Gisele Bundchen-има очите да ви истечат ....NOT!
:pos2:

Ехх струмички девојки, многу сте убави, ама некојпат ми го дигате притисокот преку ку*от.
За убавички сте ептен убавички, ама за шмизлички ви нема рамен тоа е факт.:smir:

Ехх струмички девојки, многу сте убави, ама некојпат ми го дигате притисокот преку ку*от.
За убавички сте ептен убавички, ама за шмизлички ви нема рамен тоа е факт.:smir:

Vo celost si u pravo:salut: :salut:

Искрено сум прошетал низ многу градови во Македонија. пр. во Скопје учев 1 година, во Гевгелија 1 година, сум се сретнал со многу девојчиња сите се убави, но поубави од струмичанки нема... Се вадат муабети дека струмичанки се шмизли, не знам што... Прво посетете ја Струмица, па ќе ги запознаете струмичанки, ем убави, ем добри...
( Овдека во Струмица не се гледа кој колку пари има, мотото е „важно е да се дружиме“) :helou:

Бев едначш во Струмица и не знаев кај попрво да гледам
не сварно многу добри женски има во Струмица без заебанции

не сум бил натака до сеа у мојот живот никогаш,ама може да се промине еден викенд:)

Ела види после ќе прааме маабет :vozbud: :)

zalosno e soo nema dovolno mazi vo strumica ama zato idat od drugi gradoj maski za strumicankite hehehe :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom