Што ќе кажете за девојките во Струмица?

• Креатор на темата Креатор на темата LuDa
  • Време на започнување Време на започнување
највеке велат дека струмичанките се најубави се согласувам со тоа мислење но сепак нели секој од нас има различен вкус и мислам дека нема што повеке да се зборува
инаку не е точно дека струмичанките се материалиски и дека флегуваат во филм
насекаде има материалистки и тоа незначи дека ако си имал искуство со некоја таква веднаш сите се такви
така да треба да живееш во градот Струмица за вистински да го познаваш народот и тогаш од многу искуства да кажеш што мислиш да девојките и се друго
но како и да е овде темата и мислење а не навредување кој е по нај

Струмичанките не се убави само знаат да се шминкат :pos: Посетејте га струмица на вечер сите се лепотици преку ден нема да ги познаете на пола :pos: :pos: :pos:

pa dobri za edno veceren provod zs posle ne se tolku interesni go gubat osetot za realnost :))

Ziveam vo Strumica od iskustvo vi kazuvam nogo ubav noken zivot za mladite a i nogo jaki tipki se nablizuva karnevalo da dojdate na gosti hehe

Abe ajde da se organizirame da odime site clenovi od kajgana da vidat i Strumica sto e zurka

Moze da se organizirate za karnevalot sega na 20 februare :zver: Povelete

Deka se najubaj vo cela mk :)
Taka se zborva ama sto znam :)

Koleskite od strumica mi se bomboni :) nemozam da im se nagledam na nivnata ubavina pu pu da ne gi urocam a i mnogu se fini :)

imam bratuced u strumica i idam barem ednas godisno tamu ama devojcinata se TOP nemam zborovi za niv

екстра се сите
супер
само една мала мана со тоа карневалот кога видов пиперки костуми
ке им препорачам нешто

помалку на нива

Atman напиша:
екстра се сите
супер
само една мала мана со тоа карневалот кога видов пиперки костуми
ке им препорачам нешто

помалку на нива

A bre cuskite i frenkite se zastiten znak na Strumica:smir:

Jaki se.....ednash bev vo Strumica so eden drugar i se zapoznavme so 4 Strumichanki...ama zamislete 3te bea kamen samo ednata im deleshe i jas kako zivoten maler normalno da najgrdata da se zalepi za mene ...shto znachi nemam prijatni spomeni od Strumica:toe:

Јаооо темата е отворена од мене од најпрвиот акаунт .. мислев дека не постои бе .. ц ц ц ЛуДа .. Женските у ср се закон да знаете само наминете и ке ја средиме ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom