Интернет LAN - Кајгана LAN party!

• Креатор на темата Креатор на темата TargeT
  • Време на започнување Време на започнување
ja go staiv ova programcevo ama aber nemaod konektiranje
Neli se stiska toa power dugmeto i posle mi pusuva conecting,pa posle conected,pa loging in,pa sending probe i na kraj mi pisuva:nekoi od sondite koi bea pusteni za da ja ispitaat brzinata na tvojata konekcija ne bea primeni od serverot,ova e najcesto pricineto od "transient network",obidete se pak
A ustvari ne mi dava ni da biram nekoja mreza

436053 напиша:
ja go staiv ova programcevo ama aber nemaod konektiranje
Neli se stiska toa power dugmeto i posle mi pusuva conecting,pa posle conected,pa loging in,pa sending probe i na kraj mi pisuva:nekoi od sondite koi bea pusteni za da ja ispitaat brzinata na tvojata konekcija ne bea primeni od serverot,ova e najcesto pricineto od "transient network",obidete se pak
A ustvari ne mi dava ni da biram nekoja mreza

Мрежа се бира, т.е. додава на копчето во средина или второто по ред. Додаваш мрежа user: TargeT pass: target

TargeT напиша:
Мрежа се бира, т.е. додава на копчето во средина или второто по ред. Додаваш мрежа user: TargeT pass: target

Ako e toa kopce (megu conect i setings),mene ne mi go dava,takvo mi e zatemneto

ако не ти дава да го кликаш ондак ти е до конекцијата, интернет конекцијата(како го кажав ова ко бонд, џејмс бонд:pos: )
удри му еден рестарт на компјутерот, репаир на конекција, реинсталирај го програмчето
пробај некои ствари ке проработи

Ајде сега бидете љубезни и конектирајте се на јузер maalo пас maalo.

Само конектирајте се тие што знаете да ми објасните зошто кога ќе стиснам Broswe не ми се отвара ништо кај Bushav, иако е он-лајн. Истото е и кај мене, јас сум он-лајн, имам работу у Shared Docs и пак не му дава ништо..

Нешто ко демек Doesn't exist.'

Помош?

Acid напиша:
Ајде сега бидете љубезни и конектирајте се на јузер maalo пас maalo.

Само конектирајте се тие што знаете да ми објасните зошто кога ќе стиснам Broswe не ми се отвара ништо кај Bushav, иако е он-лајн. Истото е и кај мене, јас сум он-лајн, имам работу у Shared Docs и пак не му дава ништо..

Нешто ко демек Doesn't exist.'

Помош?

Firewall-ot забранува...додај го во Firewall-ot

И со Allow All на firewall-от пак нејќе бе, пробав тоа...
Ај стави се у мрежата.

Кај мене па кога ке кликнам на некој десен клик не дава Browse да одам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom