Кои филмови ги чекате да излезат оваа година?

• Креатор на темата Креатор на темата BeBe11
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Koi filmovi edvaj cekate da izlezat vo kino pa da odite da gi vidite? Jas edvaj cekam Kodot na Davinci da izleze, a i isto taka Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest, Click so Adam Sandler, i Something New so Sanaa Lathan

Dali ima nekoj film koj vie nestrplivo go cekate? Aj bash mi trebaat nekoi predlozi...:)

Sin City 2, Ice Age 2.. за други не знам, не сум побарал, ама овие два.. уффф (=

Jas bi sakal da vidam "Lock, stock and 2 smoking barrels 2"... moze mnogu dobra prica da izleze ako Guy Ritchie pak se nafati da go pravi.
NE SAKAM DA IZLEZE ''OCEANS 13''...vishe pocnaa da go glushat so prodolzetocite.

Од Underworld се снимало продолжение ... немам побарано по интернетов да видам, ама ако е така едвај чекам!

divine напиша:
Од Underworld се снимало продолжение ... немам побарано по интернетов да видам, ама ако е така едвај чекам!

abe underworld 2kata vekje e izlezen ako ne gresham. mislam deka vcera izleze. a ako ne e izlezen u narednive 2 nedeli sto posto ke izleze go reklamiraat vekje cel mesec

Ice Age:The Meltdown (definitivno) i The Da Vinci Code (ke bide zakon filmceto), A moze i X-men 3

Чекам да излезе нешто од Мајкл Мур.
„Коски” го чекам.

BeBe11 напиша:
abe underworld 2kata vekje e izlezen ako ne gresham. mislam deka vcera izleze. a ako ne e izlezen u narednive 2 nedeli sto posto ke izleze go reklamiraat vekje cel mesec

Да? Леле фала за информацијава ... ќе го барам веднаш:cuc: :)

ja odvaj cekam da izlezat Die Geisha ( 19.01) The dark ( 26.01) i ovaa nedela planiram da odam da go gledam Get rich or die tryin

schtranga напиша:
ja odvaj cekam da izlezat Die Geisha ( 19.01) The dark ( 26.01) i ovaa nedela planiram da odam da go gledam Get rich or die tryin

bolje ne odi dzabe parite ke si gi dadesh. imitacija na 8 mile e samo ne go stignuva istiot efekt. nema substanca filmot sho znam...ne e losh ali ne ni voodosevuva

Ice Age2 и некоја добра комедија или добар , добар Хорор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom