igor108367
Dark Lord Sauron
- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.516
- Поени од реакции
- 113
Ми текна на еден пример од факултет за тоа колку на децата им е страв од родителите. Имав еден колега кој не успеа да запише втора година. Е арно ама на детето му беше страв да им каже дома па ги лажеше дека има запишано втора. Им зимаше пари од дома за школарина, секој ден одеше на факултет и покрај тоа што немаше право да ги полага испиттиет од тој семестар. И така заврши и втора година и ние се упишавме во трета и он пак идеше на факс иако не толку често како втора.Неговите дома знаат дека упишал трета година а он уште прва. Тоа што е уште поинтересно што во трета година уште двајца му се приклучија со истата финта. Точно што и како прави сега не знам бидејќи јас завршив ама што и да е нема да биде надобро кога ќе дознаат неговите.
Сите ние сме лажеле за работи нафакултетот особено кога не оделе совршено само мене ме интересира кој е колку спремен да лаже за да ги задоволи своите родители.
Сите ние сме лажеле за работи нафакултетот особено кога не оделе совршено само мене ме интересира кој е колку спремен да лаже за да ги задоволи своите родители.