Која земја би сакале да ја посетите?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување

Koja drzava od ovie najveke bi sakale da ja posetite??

• Кина

Гласови: 34 13,8%
  • Перу

Гласови: 15 6,1%
  • Египет

Гласови: 72 29,1%
  • Ирска

Гласови: 15 6,1%
  • Мексико

Гласови: 34 13,8%
  • Некоја друга (која?)

Гласови: 77 31,2%

• Вкупно гласачи
    247
Сум бил во Перу, Бразил, Русија итн.

Ми се оди во Кенија, да се качам на Маунт Кенија. Како и на Памир.

Кина одпаѓа кај мене од комбинација заради режимот, кога ке се смени, тогаш може да одам и да потрошам пари таму. Во Египет и Ирска веке сум бил, Мексико баш и не ме пали многу, а го избрав Перу како за мене на некој начин неоткриено, со најмногу непознати нешта.-Сакам да посетувам земји за кои малку знам.:)

Sakam da odam do Egipet, da gi vidam piramidite i drugite arheoloski lokaliteti.

od gore navedenive...egipet definitivno!!! pustina,kamili,piramidi,interesno minato,neobi4ni luge,razli4na obleka,kultura,nil...pa primamlivo mi izglea

Garfield напиша:
Sega za sega mi tekna na Tashket, Uzbekistan, onaka, imam prijatelka tamu.
Градот се вика Ташкент,и веруј ми ептен е добро место за посета.Моите се од таму,па сум била:icon_lol:

Me privlekuva Egipet a neznam zasto odbrav Meksiko.... najverojatno zaso miislam deka ima neso interesno tamu ( a neznam sto:) ) LOL

Јас одбрав Египет. Сакам да ги видам пирамидите. А иначе сум бил во Италија, Франција и Шпанија. Сепак најдобро беше во Италија. Едноставно ме привлекува.
А, која друга земја би посетил? Хмм? Во принцип би отишол било каде на Земјава па и подалеку :)) Авантурист сум по природа!!!

Паа.. Египет, Шпанија, Италија........ Абе цел свет сакам да го видам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom