hmmmmmm.....malce se opciite..........jamajka,holland (pak mi se odi tam),spanija,marokko,kanada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам зошто ти се оди тамуLouWeed напиша:hmmmmmm.....malce se opciite..........jamajka,holland...
И јас сакам да одам во Русија! Во средно учев руски јазик, професорот многу ни раскажуваше за оваа земја, многу слики сум видела, се гледаше дека му е во срцето. Полека се повеќе посакував да одам во Москва, да ги видам белите ноќи, од поблиску да ги видам црквите (чија градба ми е многу интересна, имав прилика да посетам руска црква во Софија), да мириснам што би рекол Карлито од Краснаја Плошчад (одамна не сум прозборела рускиCarlito Brigante напиша:Мадр Рашаааа.
Да мириснам малце од Црвениот Плоштад. Зошто ми е Русија егзотична земја ич не знам. Има нешто во литературата што ја читавме како деца: Михаил Строгов, Онегин....
едит: и Тарас Буљба
FortunE напиша:Знам зошто ти се оди таму...
Batistuta напиша:Од овие на листата Перу (земја на Андите со богата култура, а обавезно и Мачу Пикчу да го видам - древен град на Инките на височина од 4000 метри), а други : Аргентина (вклучено и искачување на Аконкагва), Танзанија (Килиманџаро), Исланд, ЈАР, Непал, Хавајски острови, Молдавија и Јужниот пол![]()