Која земја би сакале да ја посетите?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување

Koja drzava od ovie najveke bi sakale da ja posetite??

• Кина

Гласови: 34 13,8%
  • Перу

Гласови: 15 6,1%
  • Египет

Гласови: 72 29,1%
  • Ирска

Гласови: 15 6,1%
  • Мексико

Гласови: 34 13,8%
  • Некоја друга (која?)

Гласови: 77 31,2%

• Вкупно гласачи
    247
Ниедна од овие. Мене јамајка ми праи ќеиф. И Куба

Многу би сакала да одам во египет за да ги видам пирамидите а исто така и во перу зошто мн. ме привлекуваат..

Сите земји би сакал да ги посетам. А, кој не сака?

Ниедна од горенаведените, а иначе би ја посетил германија да го глеам светското првенство у фудбал (сањај стоко, сањај :pos:)

шпанија ммм...

ниедна од горенаведените но сакам да живеам во Германија

Jamaica, mon!
и не се враќам! :)

Во принцип сите од горенаведените и многу други! Секоја земја има барем една добра работа поради која вреди да се посети!

има повеќе : Куба додека Фидел е жив, Русија , Египед , Кина и Бразил

Zivotna zelba mi e da go posetam Egipet bidejki e mnogu misteriozen , a najmnogu za piramidite izgorev da gi vidam vo zivo.

Tortola.jpg
2007ma tesko ali 2008ma Dacy leta za BRAZIL...the carneval..zivotna zelba sto nema da ja izostavam! SALVADOR DE BAHIA...FORTALEZA...mmmmm toa e rajot za mene! Sepak ne bi sakal tamu da ziveam..samo da posetam. Sledno e Mexico i Caribian, St Johns i Tortola, Maldives, costa smeralda na sardegna...i red red ubavi mesta...
aj da vi pustam nekoja slikicka do site ovie mesta:)
picfrontpage.jpg

Francija - Pariz,poradi Ajfelovata Kula
A moze i Rim,London,Njujork...
Od gorenavedenite - Kina.

Ммммм секаде каде што има море!
Само МОРЕТО ми е битно и плажите. :)
Тоа значи дека тоа веројатно би било: Куба,Бахамите,Сејшелите,Сандалс ајлендс,Дубаи,како и Санторини :)

А од изгласаните,Кина.

Sakam vo Italija i Francija-vo Pariz. Od sekad sum sakala tuka da otidam, neznam zaso ama najubavi drzavi mi se, so se nasata se razbira :je: :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom