Која земја би сакале да ја посетите?

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување

Koja drzava od ovie najveke bi sakale da ja posetite??

• Кина

Гласови: 34 13,8%
  • Перу

Гласови: 15 6,1%
  • Египет

Гласови: 72 29,1%
  • Ирска

Гласови: 15 6,1%
  • Мексико

Гласови: 34 13,8%
  • Некоја друга (која?)

Гласови: 77 31,2%

• Вкупно гласачи
    247
ја сакам у Русија да идаааам...и у Шведска може...

јас сакам Франција или Италија :devojce:

Химајала , на мотор !!!!!!!!!!!
http://www.hbt.se/sw_photo.php
Има дневни тури во мала група а и можност на шеткање со дзип , уфффффф колку само го сакам ова .Прекрасни видокрети , убава природа , интересни луѓе , патување кое нема да се заборави

Porano mnogu sakav egipet sega preorientiran sum na Kina

е кај сте ги нашле овие држави, ирска кина мексико??? пиши таму австралија, бразил, ова она нешо, поголемо поатрактивно така. иначе јас сакам во австралија да одам. мнооогу.таму све било организирано средено, и многу било убо, само шо имат многу инсекти(отровни), и 9 од 10 најотровни змии се таму.ама сепак имам огромна желба да одам таму.

прво Германија (земај што најмногу ја ценам и животна желба ми е да ја посетам) па потоа земјите од Скандинавија и неколку други Европски градови како Виена и Прага

Ja sakam da ja posetam Francija, potocno Pariz kade ke
go posetam grobot na Morriison ( alejata na velkanite )
Ne ke bide loo da trknam i do Japonija da si kupam edna katana:)))

италија, кина и никарагва

Ниедна од горенаведените. Зошто? Кина-многу грев народ по цели денови аргатат ко луди некои, Перу-што знам некако и не баш, Египет- премногу кич а и да идам негде за да бидам на песок:pos: па и не фала, Ирска- БЉАК, Мексико- Лошо искуство со god damn tequila, затоа сакам да отидам на Јамајка- убаини што да кажам друго убаво место, ганџа, раста и све тоа останато УБАИ ЖЕНИ

Русија.
И некоја од земјите во Јужна Африка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom