Патешествија од средбите кајгаџински:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
The`bItCh напиша:
Не, не.. ќути си. :pos:

А се сеќавате на ова:

-Ми се мочат бе!
-И мене.
-И мене исто..
-Мене не.
-Е па ти оди прашај дали е тој!

:pos::pos::pos:

:pos: :pos: :pos:
Бич, чекај да ти дадам тука едно зелено за храброста да му пријдеш на кајганџијата ... јас не би можела ... :je:

The`bItCh напиша:
Не, не.. ќути си. :pos:

А се сеќавате на ова:

-Ми се мочат бе!
-И мене.
-И мене исто..
-Мене не.
-Е па ти оди прашај дали е тој!

:pos::pos::pos:
Се најдов во муабетов!
Иначе, браво Бич за храброста! Јас не знам што ти е тебе во последно време, ме изненадуваш се повеќе.

- Ајде демек се поздравуваме, за да останеме тука подолго.
- Епа ајде чао, се гледаме (цмок, цмок)
- Ајдеее (цмок, цмок)
Двајца тргнуваат на една страна, а јас по нив наместо да си одам на друга.

- Абре Адријано што правиш вакви глупости? Па веќе се поздравивме, ако не гледа некој што правиме ќе не направи ненормални!

Сама се смеам тука како чукната некоја!

Како и да е ... јас го трпев Еко на одење ... уште еднаш не ви паѓам во такви заговори:pishtoldz :pos: :je:

-Kaте, ај оди смрзнавме!
-Кате:pos: кај ти текна Кате барем Като да и речеше!
-А бе ладно е а Катја е долго..
-Мразам да ме викаат Кате.. можеше да речиш Бич пократко е.

:pos::pos::pos::pos:

Крш! Ај на кратко јас да кажам што дробиме од прееска ... после кафето со Дани и Слак останавме јас, Еко, Форчн и Бич. Заглавивме ептен и го спомнавме неколку пати уз мубает дотичниот форумџија. Кога станавме да си одиме и Бич и Форчн виделе некој зад нас што личел на него ...
Излеговме надвор и пола саат се кршевме од смеење, се криевме, си одевме, се враќавме и сето тоа на -100 степени, само за да причекаме да излезе типот. Еко ќе не убиеше, ама го убедивме да остане ... три жени на купче, и тоа не било кои ... јеби га ...
На крај Бич се реши да се врати да го праша дали е тој тој. Не бил као ... ама не верувам ... така да познаваме уште еден кајганџија, но име не кажувам ...:ne_zboram
Смешка беше цела ситуација ... Бич, секако пак ќе одиме на кафе таму ... ич не ми е срам, јас си поминав најубаво, а за другите што не гледале ... ме боли к**:aplauz: :pos: :pos: :je:

Acid напиша:
Е КОЈ СТЕ МИСЛЕЛЕ ДЕКА Е БЕ?!
Не мислевме тој беше.. :baeh::pos:
Стварно сум била храбра бе.:icon_lol:
На еден таков кајганџија му пријдов и тоа без срам!:je::pos::pos::pos::je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom