Патешествија од средбите кајгаџински:)

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Сите сме полни со муабети после средбите (помали или поголеми). Еве тука раскажувајте, за да не тупиме на сите страни.:je:

п.с. Значи да продолжиме ... Еко не сакаше со неа Дани ... седна на високо столче само, и оп бугарката в скут:pos: :pos: :pos:

п.с. 2 Патешествија е со ј или без ј?:raz:

За моите патешествија увек имало шо да се каже.. од неформалните до најформалните.. кој писне кур да стисне ;)

Патешествијата на Офчарот. Од дома до Аеродром, од Аеродром до Енглиш Паб, од Енглиш Паб до Дуомо и од Дуомо до ДОМО!
:pov:
:pos:

Acid напиша:
Патешествијата на Офчарот. Од дома до Аеродром, од Аеродром до Енглиш Паб, од Енглиш Паб до Дуомо и од Дуомо до ДОМО!
:pov:
:pos:

Не пер.. од дома кај другар, од кај другарот на факс, од факс на кеј, од кеј у Аеродром, од Аеродром Инглиш Паб па Дуомо, па од Дуомо во екстаза.. многу ми се фати тој ден, да го ебам :(

divine напиша:
п.с. Значи да продолжиме ... Еко не сакаше со неа Дани ... седна на високо столче само, и оп бугарката в скут:pos: :pos: :pos:

А вие шо си праевте муабет на сепаре со сто дечки околу вас..додека сите други ве бараа наоколу а??:pos::pos::pos:

П.С. А зошто ти е тебе мојот мсн?!?!?!?!:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

divine напиша:
реченицава не ми е баш јасна :raz:

bibuska напиша:
реченицава не ми е баш јасна :raz:

Почекај еко да се логира и ќе ти ја објасни целата ситуација во добри 15 минути..:pos::je:

The`bItCh напиша:
Почекај еко да се логира и ќе ти ја објасни целата ситуација во добри 15 минути..:pos::je:

Ај преиспитај се за тие 15 минути ок? Извини вака! :pos: :je:

п.с. Сторм ... знам тоа, него вчера и за тоа едно саат време општеа ... дали е Галерија со ј или без:pos: :pos:

divine, ај ти објасни ми ја реченицава

bibuska напиша:
divine, ај ти објасни ми ја реченицава

Е па може пак да не ти е јасно дека не го знаеш цел муабет ... а сигурно, верувај не сакаш да ти го општам ... ќе го стори тоа Еко сепак ... да не кажам нешто што не треба:je:

- Абе тој е!
- Лелеее тој е!

- Добровечер, се извинувам. Дали сте Вие ...... ?
- Не, а зашо?
(Леле тој е!)

- Имаше полни усни?

:pos: :pos: (Не можам да престанам да се смеам кога ќе ми текне за дешаванкава!)

FortunE напиша:
- Абе тој е!
- Лелеее тој е!

- Добровечер, се извинувам. Дали сте Вие ...... ?
- Не, а зашо?
(Леле тој е!)

- Имаше полни усни?

:pos: :pos: (Не можам да престанам да се смеам кога ќе ми текне за дешаванкава!)

АААААААААААААААААААААА ќе си се уништам!!!

-Вие сте... ??
-Не. А зашо?
-Не бе онака јас..

:pos::pos::pos::pos:

-А носот?
-Не му го забележав..
-Тој е ма тој е! Леле тој е!

:pos::pos::pos::pos:

Оговарачки ... да кажам кој беше тој форумчија што го запознавме?:pishtoldz :pos:

divine напиша:
Оговарачки ... да кажам кој беше тој форумчија што го запознавме?:pishtoldz :pos:

Не, не.. ќути си. :pos:

А се сеќавате на ова:

-Ми се мочат бе!
-И мене.
-И мене исто..
-Мене не.
-Е па ти оди прашај дали е тој!

:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom