Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е форматирано радио. За жал, кај нас никој не го сваќа тој концепт и сите фураат некој full service шеми ко од пред 100 години. Мислев Радио Слободна Македонија ќе биде подобро ама јок.Пример за комерцијално музичко радио како треба да изгледа во Македонија
http://www.rtl.it/home/
Италијансково радио е предобро .
Тоа е форматирано радио. За жал, кај нас никој не го сваќа тој концепт и сите фураат некој full service шеми ко од пред 100 години. Мислев Радио Слободна Македонија ќе биде подобро ама јок.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Тој за појадок да го слушам ? Не. Нити па тоа кокошките што читаат твитови и се смеат како ненормални. Уста не затвараат и тоа у 9 сабајле да слушам? Не фала. Антена 5 ми беа број 1 едно време али претераа со рекламите и со песни исти на секој пола саат. За на работа сабајле Антена 5, а после Петар само Метрополис.Дали ги слушате Петар за појадок и пауза на Метрополис радио???
Ако не сте ги слушале до сега треба да почнете.
За оние што ги слушаат имам едно прашање, зошто го нема повеќе Петар во емисиите???
Колку што сум во тек почна да работи на некој проект за холандска фирма и поради ангажманот нема да бил во можност да присуствува секој ден во емисијата. Така барем кажа колку што го заслушав пред некоја недела.Дали ги слушате Петар за појадок и пауза на Метрополис радио???
Ако не сте ги слушале до сега треба да почнете.
За оние што ги слушаат имам едно прашање, зошто го нема повеќе Петар во емисиите???
Секој со свој вкус, мене па ми беа многу интересни со Петар кога беа, имаше многу смешки, заебанции, интересни работи, и онака чил муабети да ти пројде време од сабајле (посебно ако ти е досадно на работа, времето со нив поминува брзоТој за појадок да го слушам ? Не. Нити па тоа кокошките што читаат твитови и се смеат како ненормални. Уста не затвараат и тоа у 9 сабајле да слушам? Не фала. Антена 5 ми беа број 1 едно време али претераа со рекламите и со песни исти на секој пола саат. За на работа сабајле Антена 5, а после Петар само Метрополис.
Се убаво што фаќа ама јбг многу лоша музика пуштаат канал 77Capital FM 106.9 доста често го слушам додека возам, а за низ отворени патишта најдобро е Канал 77 бидејќи секаде фаќа мрежата![]()