Градоначалник на Скопје

За кого ќе гласате за градоначалник на Скопје?

• Коце Трајановски

Гласови: 44 50,0%
  • Тито Петковски

Гласови: 18 20,5%
  • Лазар Еленовски

Гласови: 3 3,4%
  • Страшо Ангеловски

Гласови: 8 9,1%
  • Љубчо Георгиевски

Гласови: 15 17,0%

• Вкупно гласачи
    88
Георгиевски се откажа од кандидатурата

Поранешниот премиер Љубчо Георгиевски дефинитивно се откажува од трката за градоначалник на Скопје, соопштија извори од ВМРО-народна партија. Од оваа партија не ги кажуваат причините поради кои почесниот претседател на ВМРО-НП се откажал од кандидатурата за градоначалник на Скопје.

Георгиевски пред извесно време изјави дека ќе се кандидира за градоначалник на Скопје, со што ја изненади македонската јавност, затоа што претходно изјави дека веќе нема да се занимава со политика. Во таа насока беше активирана и ВМРО-НП, која три години беше во изумирање. Аналитичарите оценија дека битката за Скопје ќе биде многу интересна, бидејќи Георгиевски требаше да се соочи со поранешниот сопартиец Коце Трајановски и со Тито Петковски од НСДП.
http://www.novamakedonija.com.mk/De...=2&fCat=1&top=1&EditionID=315&ArticleID=17895

Абе без разлика со кој и да ќе се соочуваше немаше шанси да победи барем од моја гледна точка па и од луѓево што ги знам што ми кажуваат дека го мрзат ова она, а знам дека не се само тие.

ЉуБчо Татарски ја откажал кандидатурата , затоа би ги замолил модераторите ако е можно да го „ЛИКВИДИРАТ„ од листата а а тоа место да ставт опција „НЕ ГЛАСАМ ЗА НИКОЈ„ за да можам и јас да го дадам својот глас, бидејки вака се ствара погрешна слика, а и не може да се види револтот на оние ко се разочарани од понудата...

Хихихи, како што гледам од анкетата, Љубчо има добри шанси за втор круг, се јаде со Титота. Па, поарно он него Тито.
П.С. јас сум привремен жител на Скопје, ама не гласав на анкетата.
П.П.С. касно го видов последниов коментар :(

Хихихи, како што гледам од анкетата, Љубчо има добри шанси за втор круг, се јаде со Титота. Па, поарно он него Тито.
П.С. јас сум привремен жител на Скопје, ама не гласав на анкетата.
П.П.С. касно го видов последниов коментар :(

НЕ се секирај за ЉуБчо , имаме за него гости од Бугарија на форумот кои му ги дават гласовите...
Лошо е што на вакви анкети за градоначалник гласаат сите...

Planiram da go ukradam livceto i pozadi izbiracko mesto u grmuskite da go dadam svojot "glas".:salut:

Казниво море јеврејче да праиш таквија рабоќе на јавно, дури и кога е тајно јавното.

Јевриња одпојќе баечку ќе треба да опрчиш ако те фане полицијотот!

П.С. Јаков, шега на страна, дали називот за ЕУ парите доаѓа од евеј или од Европа? А, ако не е од евреј, дали Европа е наречена по евреите и еврејството?

Сега АБЦ додуше ќе ни објасни, ама ете, да питуем.

Коце освен плоштадче шчо напрај не знам...ама ТИТО???

не гласам бре
Младичу, изгледа не си шетал низ општина Гази Баба пред да стане Коце Трајановски градоначалник на истата.
Тој првин асфалтираше улици, пушташе водоводи по селата кои немаа и успеа да направи канализација во Инџиково.
Плоштадот доаѓа како круна на сето тоа.

Нема соодветни кандидати :(
Да не сте играле на некој турнир Он.нет v.s. Општина Гази Баба???
:)

Нема дилеми по ова прашање мој народе, се знае кој ја заслужува нашата доверба. Нема повод за двоумење, прошетајте низ Гази Баба видете ги делата кои беа од се срце направени од Г-дин Коце трајановски.Оставајќи зад себе плоден период со низа акции и работни ангажмани посветени на општината. Сепак неговите дела не застануваат, тој продолжува да ја остварува заедничката визија потпомогната со неизневерената подарена доверба и чекор понатаму. Сигурно го освојува достоинствено градот Скопје и негова чест е да ни подари едно поубаво европско Скопје - за сите нас. Ви се восхитувам градоначалнику креирајте ја нашата иднина станете наш, единствен, заслужен, достоинствен татко на нашето Скопје.Тоа е мој народе делата пред зборовите, секое добро секому имајте убав ден.
:toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe:

За овој не гласам па што сака нека биде,извеан од ветерот:pos2::pos2::pos2::pos2::kesa:
attachment.php

За овој не гласам па што сака нека биде,извеан од ветерот
attachment.php

на Коце мислиш?:nesum: не збори глупости разбирам дека си од сдс,но за тој човек и комуњари и неопределени викаат дека е добар:wink:направи доста за гази баба:smir:

Мислам дека нема никакви дилеми за тоа кој е најдобар избор за градоначалник за Скопје.

Коце Трајановски е досегашен градоначалник на Гази Баба, исто така и претседател на ЗЕЛС (заедница на единиците на локалната самоуправа). Тоа значи дека знае како се работи на проблематиката.

Сите останати кандидати се само wanabe mayors.
Посебно овој Тито, само на избор за miss се нема кандидирано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom