Повраќање

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Луге помагајте знае ли некој лек против повраќање ама да не е синтетика природно да би знаете природно си е природно:se_ molam

CopyOfDeath напиша:
Луге помагајте знае ли некој лек против повраќање ама да не е синтетика природно да би знаете природно си е природно:se_ molam

Чекај, не те сфатив.
Повраќаш ?:)

od koa sum stanat a toa e 13:00 do sea preku 10 pati probav caj so i da staam povrakam

Можно е да имаш труење од храна. Сети се што си јадел вчера.

ThA-BiTcH напиша:
Можно е да имаш труење од храна. Сети се што си јадел вчера.

И ако се сети ќе му помогно.:lud:
Оди на доктор и не ја тупи работата.

после работа најверојатно ке идам на лекар сеа успеах да испијам една чаша добра вода сеуште нема нишо па ке видам до после

Laden caj od nane , ili neso malce gadno : svaren oriz i vodata vo koj se varel orizot ispija i ko nov ke si

Carlito Brigante напиша:
И ако се сети ќе му помогно.:lud:
Оди на доктор и не ја тупи работата.

Па нормално дека ќе му помогне, ќе знае од што му е. + ако има труење мора да иде на лекар за да го опраат.

ragazza напиша:
Laden caj od nane , ili neso malce gadno : svaren oriz i vodata vo koj se varel orizot ispija i ko nov ke si

водата?:pov:
тек тогаш црева ќе истурам:pos:

ThA-BiTcH напиша:
водата?:pov:
тек тогаш црева ќе истурам:pos:
па сигурно значи ке извадам се од мене и после нема шо да повракам

Само кисела вода, што повеќе такви природни течности, најубаво е кисела вода кога е во прашање труење од храна. Но може да помогне и некој газиран сок.

4дена по ред повраќав али сега добро е се се среди, не му посакувам на никој вакво нешто. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom