Кој/а ракометар/ка ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Смири доживљај малку... :wink:
Не го мразам, како може да мразам некој шо не познавам, реков дека ми е антипатичен типот (башка и чкарт фризура има :icon_lol:)

Али ај чим ти велиш, никогаш никогаш веќе во животот нема да мразам Германци :vozbud: ... или било која друга Ариевска раса :pos2:

Па не треба да се мразат германците.Тие и Македонците се чиста раса.СО нивно мешање произлегле и другите народи!

Не мразам никого но најмногу ме нервира Филип Лазаров незнам и зошто го ставија на СП...

Хаха, интересно од ваша страна. Гледам сите го мразите Филип кога е во репрезентацијата, а кога игра Металург сите ајде Филип,Филип. :)
Интересни сте ...

Не мразам никого но најмногу ме нервира Филип Лазаров незнам и зошто го ставија на СП...

сигурно не знаеш зошто го ставиле за СП...ај малце размисли и ако не ти текне пиши ке ти објаснам!

Ivano Balic e naj nesportskiot rakometar na svetot.

Да де, неспортскиот ракометар на светот велиш - светот кој научи ако не и се од модерниот ракомет од него. и не е лесно да се мотивираш да играш со таков тренер како што е червар и знаејки дека имаш се освоено и си неколку години на врвот:toe:

Глеам сите го мразите Филип, ја од машката репрезентација не мразам никој. Иако Филип Лазаров изигра слабо на СП, гледајте како игра за Металург, тој е еден од најзаслужните што Металург го тепа на Париз, посебно во Франција имал реализација 6 од 6.
Од женската репрезентација не ја сакам Радуловиќ затоа што поради неа беше променет одличен тренер со кој ќе имавме шанси за големи успеси, а и од секогаш нарушувала атмосфера. Ноооо... тоа е...
Исто така глеам сте ја заборавиле Едуарда Аморим. Неверојатно квалитетен лев бек, ноооооооо... никогаш не се покажа во вистинско светло за Ѓорче Петров. Доколку сакаше да игра добро Ѓорче Петровки ќе настапеа најмалце во уште едно финале во ЛШ.

Ivano Balic e naj nesportskiot rakometar na svetot.

што зборуваш ти бе?балич ако е најнеспортски ракометар тогаш кој ракометар е?се гледа дали следиш ракомет или па само некој напаѓаш..

што зборуваш ти бе?балич ако е најнеспортски ракометар тогаш кој ракометар е?се гледа дали следиш ракомет или па само некој напаѓаш..
Торко. Си го гледал Балич на СП во Хрватска, шо сакаше да кажеше со тоа што му правеше на Карабатич се права се он да е односно спротивно кога се прави ништо не е. Си ја гледа флизурата да не му се растури? Тоа е играч, се прави се. Само за шут беше на СП, немаше ни 5 асистенции и глупо се однесува и е нај плачко.

Торко. Си го гледал Балич на СП во Хрватска, шо сакаше да кажеше со тоа што му правеше на Карабатич се права се он да е односно спротивно кога се прави ништо не е. Си ја гледа флизурата да не му се растури? Тоа е играч, се прави се. Само за шут беше на СП, немаше ни 5 асистенции и глупо се однесува и е нај плачко.

Од секогаш го мразев и сега го мразам.Ако беше маж нека го удреше на Карабатиќ и после со него да си го бришеа паркетот и плус нова лична карта ќе си иставаше.:wink:

Добро бе ти само светското првенство у хрватска го сметаш за ракомет...други првенства си гледал...колку ме нервирате такви љубители на ракомет како тебе кој само македонија глеате и ммислите знаете се од ракомет...
Кога ќе размислиш и Зидан е исто што и Балич, поради потегот со Матераци...знаеш колкав набој ности со себе таа финална утакмица, притисок да се победи...И секако им се случува на сите па оти да не на Балич....Да те прашам дали го гледаше ланското Финале Кил-Сиудат Реал, во вториот меч??? Ај одговори на ова и се ќе ми биде јасно за твоите ставови и гледиште, најпрвин ќе знам со кколкав познавач на ракомет праам моабет:wink:

Јас го гледав бе,знам дека на крајот имаше невидени тензии и таму Зајс се истепа со еден...

Јас го гледав бе,знам дека на крајот имаше невидени тензии и таму Зајс се истепа со еден...

Се гледа дека си добар познавач...туку за Xfire беше тоа!

Oпшта туча беше тоа, Цајс само ја иницираше, :)
Памтам и едно старче од пубиката маваше по на Сиудад играчите, овој коа му ја закачи една, мислам умре тој стариот :D

Пардон за оф топик, али у склоп на муабетот беше. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom