Кој/а ракометар/ка ве нервира?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
Локација
Струмица
Значи темава мислам дека треба да биде јасна, тука можете да изјаснувате кој ракометар или ракометарка ја мразите и зошто дали по играта по карактер или слично.

Па повеле ...

Не го мразам затоа што незнам да мразам некого(или сеуште не сум наишол на таква лишност) ама на тој Фичо Лазаров треба да му биде срам да се појави на тренинг више, а не пак во јавност, исто така Kristian Zeitz - не е мој тип на играч.
А од женски ракомет, Елена Георгиевска(Шрек) ми е многу глуп играч и ако сака некој да напраи од незе нешто па макар и со сила треба многу да работи а не само да се појавува на првенства и на утакмици за да биде видена:tapp:

Јас ги мразам Мишко Потев, Јате Матев од Бугарија од машките, а Стојна Стапов од женските, исто од Бугарија.

Тој Мамелунд од Норвешка. Окезено копиле...

Ги мразам..

1. Филип Лазаров
  2. Тој од Норвешка шо личи на оној пеачот од паркети..strawberry
  3. Ивано Балиќ

Ги мразам..

1. Филип Лазаров
  3. Ивано Балиќ
Хаха, епа тој е Мамелунд. А да имаш право, и мене ме нервира Филип Лазаров не знам зашо уопште го ставија у игра, или не го бидува или нема искуство, битно не беше за првенствово. А Балиќ ми е баш сладок:pipi:

Филип Лазаров, сите данци, Георгиевска и Балиќ плачкото

Секој кој се однесува неспортски:smir:

БалиЌ најголем плачко а исто така ја мразам Георгиеска!!

Ги мразам..

1. Филип Лазаров
  3. Ивано Балиќ

Тој Мамелунд од Норвешка. Окезено копиле...
ЛЕЛЕ, Напротив вас сум, Мамелунд ми е мегу подобрите играчи според мене и мислам дека нема причина да се мрази али за кого како нели секој има свој вкус !

610x.jpg

Еве го тука со дуел со нашиов Кире (=
610x.jpg

Ко го гледам исти е на оној strawberry педерот од Битола,без навреда ама педери се сите овие Норвежаниве!!

Не знам зошто би имала причина да го мразам некој човек кога не ми згрешил ништо. Нема луѓе што ги мразам (океј, сестра ми, но таа не е човек, неандерталец е), има само луѓе што ми шетаат на нерви. И тоа повремено.
Не можам да мразам луѓе што си ја вршат работата, што прават нешто за што се платени. Не ми убиле фамилија па да ги мразам. Тоа е нивна работа и си ја спроведуваат како што треба, а сега ако биле подобри од мене и јас ги мразам поради тоа, тоа би бил мој проблем, не нивни.

Гледам Ф. Лазаров сте го набројале, за лошата игра. Па не е тој крив, криви се тие што го ставаа во игра, тој го покажа тоа што знае и умее.:toe:

Можеби треба темава да се вика "Kој/а ракометар/ка ве нервира", ама нека седи вака. Вакви теми исполнети со хејтеризам не водат никаде, поготово со неколкуте постови што ги избришав. За точно си постои репутација. Добро сте почнале да ја водите, со дискусии, продолжете така. Ако видам играчница постови, ќе постапам како моите колеги во "Фудбал" подфорумот :).
Да потсетам де :)

не мразам никого од ракометарите и ракометарките. Супер се, сите имаат потенцијал, некој повеќе некој помалку..

Мене најмногу ме изнервира ВАЛЕНТИНА РАДУЛОВИЌ за потегот кој го направи минатата година и спречи поголем успех и подобра афирмација и развој на женскиот ракомет во Македонија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom