Сам се казнил?! :)

• Креатор на темата Креатор на темата moTaro
  • Време на започнување Време на започнување
ragazza напиша:
Sigurno desetar tie lizalchina bea :)
Бај да веј бев десетар во твојата Битола... не е до чинот до чоекот е...
Војничињата-педерчиња за едно искачање у град ќе те поткажат и така... а најмногу се лигавеа капетаните на полковници и потполковници...

moTaro напиша:
Оф мори мајко. А да ги дочиташ работите до крај, немаше да треба да ти дообјаснувам. Типот работи, "финтата" како што ти ја нарекуваш му "успеала"..

Ај ако коментираш барем прочитај го оригиналното, може ќе нема потреба да го читаш ова како дообјаснување :)

go procitav i pred toa ama nikade ne pishuva deka tipot ushte raboti vo firmata...pishuva deka ne go izbrkale za slucajot, a dali ushte raboti...ne..:icon_lol:

Allita напиша:
go procitav i pred toa ama nikade ne pishuva deka tipot ushte raboti vo firmata...pishuva deka ne go izbrkale za slucajot, a dali ushte raboti...ne..:icon_lol:

My bad then. I am sorry ! :)

Значи официјално. Уште работи!

Motaro напиша:
Еден од вработените во фирмата, кој што работи на техничка подршка
изглеа кажа дека уште работи..:)

gOJDO напиша:
Бај да веј бев десетар во твојата Битола... не е до чинот до чоекот е...
Војничињата-педерчиња за едно искачање у град ќе те поткажат и така... а најмногу се лигавеа капетаните на полковници и потполковници...
Hihihi imas uste edno izvini vecerava od mene :)

Лелеее шо напраивте од прикаскава шпанска серија :pos: Човеков да знае шо муабет изнапраивте за него ќе дојде на собиранката и ќе ви донесе една бајадера.

ќе ни го цуцне по еднаш пошо заспал на работа:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom